Jump to content

ciubyever

Active Members
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ciubyever last won the day on January 16 2009

ciubyever had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ciubyever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Voucherul mai e valabil pana pe 31 Mai. So be fast
  2. bump, pretul este 10 eur telekom (credit transfer sau reincarcabil)
  3. https://steamcompanion.com/calculator/id/boideboi2 Aici e link catre cont. Astept oferte, vreau in mare parte paysafe sau credit telekom (cosmote).
  4. vand pe 5 euro pe paypal. (taxa nu e inclusa)
  5. Contul are Market Open. Rank CS:GO = Supreme (al doilea cel mai bun rank din joc) Vreau skinuri in valoare de 100 lei (20 eur) sau paysafe de 100. Facem cu intermediar de aici, o persoana de incredere sau dau primul daca esti utilizator vechi si ok.
  6. Am primit in urma unei comenzi un cupon de reducere 30% pe hostvision.ro , valabil pana in 31 Octombrie. Primul venit, primul servit.
  7. Contu' de lol e inca la tine, eu n-am folosit licenta nicaieri, am vrut s-o vand si cand am incercat s-o folosesc dupa 1 zi era folosita.Dude, ma cac in ea licenta oricum si n-am timp de tine.. Esti un ratat oricum. Deci va zic guys, nu cumparati de aici, nu e om cu care vreti sa faceti schimburi.
  8. E genu' de om care iti cumpara contul de LoL (u go first) si iti da o licenta folosita de cs:go.. Careful guys, just sayin'.
  9. Schimb/vand cont de League of Legends pe skins cs:go (knife sau skinuri ok) sau Cosmote/telekom 15 euro (reincarcabil sau transfer) sau paysafe 90/2x50. Contul este pe Europe Nordic & East. Campioni: 105. (lipsesc 22 din toti campionii jocului) Pagini Rune: 7 Skinuri: 22. Dau primul doar celor pe care ii consider de incredere. Asta, sau facem cu middleman de pe forum. ofer rp payment methods cu transaction ID, detalii despre primii campioni cumparati & mail.
  10. https://steamdb.info/calculator/76561197995550397/?cc=us edit: add me on skype daca esti interesat: v1p.aka.eg0
  11. Cont cu Counter Strike: Source, vechime 7-8 ani. Vreau paysafe/steam wallet/cs:go skins. Dau primu' celor pe care ii consider de incredere.
×
×
  • Create New...