Jump to content

ciubyever

Active Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ciubyever last won the day on January 16 2009

ciubyever had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

About ciubyever

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voucherul mai e valabil pana pe 31 Mai. So be fast
 2. bump, pretul este 10 eur telekom (credit transfer sau reincarcabil)
 3. https://steamcompanion.com/calculator/id/boideboi2 Aici e link catre cont. Astept oferte, vreau in mare parte paysafe sau credit telekom (cosmote).
 4. vand pe 5 euro pe paypal. (taxa nu e inclusa)
 5. Contul are Market Open. Rank CS:GO = Supreme (al doilea cel mai bun rank din joc) Vreau skinuri in valoare de 100 lei (20 eur) sau paysafe de 100. Facem cu intermediar de aici, o persoana de incredere sau dau primul daca esti utilizator vechi si ok.
 6. Am primit in urma unei comenzi un cupon de reducere 30% pe hostvision.ro , valabil pana in 31 Octombrie. Primul venit, primul servit.
 7. Contu' de lol e inca la tine, eu n-am folosit licenta nicaieri, am vrut s-o vand si cand am incercat s-o folosesc dupa 1 zi era folosita.Dude, ma cac in ea licenta oricum si n-am timp de tine.. Esti un ratat oricum. Deci va zic guys, nu cumparati de aici, nu e om cu care vreti sa faceti schimburi.
 8. E genu' de om care iti cumpara contul de LoL (u go first) si iti da o licenta folosita de cs:go.. Careful guys, just sayin'.
 9. Schimb/vand cont de League of Legends pe skins cs:go (knife sau skinuri ok) sau Cosmote/telekom 15 euro (reincarcabil sau transfer) sau paysafe 90/2x50. Contul este pe Europe Nordic & East. Campioni: 105. (lipsesc 22 din toti campionii jocului) Pagini Rune: 7 Skinuri: 22. Dau primul doar celor pe care ii consider de incredere. Asta, sau facem cu middleman de pe forum. ofer rp payment methods cu transaction ID, detalii despre primii campioni cumparati & mail.
 10. https://steamdb.info/calculator/76561197995550397/?cc=us edit: add me on skype daca esti interesat: v1p.aka.eg0
 11. Cont cu Counter Strike: Source, vechime 7-8 ani. Vreau paysafe/steam wallet/cs:go skins. Dau primu' celor pe care ii consider de incredere.
×
×
 • Create New...