Jump to content

DraPre

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DraPre

  1. Nu era vorba de asta..

    Nu mi-e frica sa iau. CI vroiam mai multe informatii de unde as putea cumpara(Bucuresti)..

    in alte tari cumperi de la negri' rastafari sau punkerashi :) in romania daca te duci sa intrebi la negri' de iarba dai de tigani si cumperi un fair fight cu ei:)

    diseara la arene voi incerca mdma pur :) sint chiar curios:)

  2. prea mult tamtam se face pe chestia asta , acum 5-6 ani nu prea stia mai nimeni de iarba sau era foarte greu de facut rost insa acum a luat o amploare groaznica ..oare de ce ? pentru ca lumea s-a emancipat si gandirea comunista a disparut sau pentru ca efectele secundare sint batute de starea de bine care ti-o da . alcoolul e mult mai nociv si neplacut decat iarba , prin alcool ce intelegi ? violenta confuzie neplacerea de a 2-a zi etc etc , prin iarba inteleg placere constienta , o stare de bunastare sufleteasca , gandire in al 2-lea plan etc .fumatul il poti duce la rang de arta daca stii sa intelegi si percepi ca atare efectul ei ( excesele in orice domeniu este neplacut )

    despre cocaina : te face sa te simti mult superior , ati da energie si nu in ultimul rand feeling .

    despre ketamina : gandurile le poti pune intr-un plan "real" foarte usor , oboseala , stresul , plictiseala etc sint pune pe planul 10 , nu vei mai tine cont de ele .

    despre lsd : te face sa-l iubesti , privesti orice mai in detaliu , culorile primare ati sint ghid, cu ajutorul lui te poti vedea din exterior dezvoltand un al 6-lea simt daca ati place sa-i spui asa .

    despre extasy : pentru mine este cel mai frunos drog pentru ca 1 . nu poti abuza de el . ti-l poti administra doar la party-uri sau tot ce deriveaza ...in casa nu este foarte recomandat . dupa ce ati da energie in stare pura mai este si o stare de bine un feeling incredibil neputand face rau nimanui sentimental sau fizic , in tot acest timp vei fii foarte constient.

    despre ciuperci : ati aduci discoteca in locul unde te afli :) esti un puternic halucinogen el a stat la baza culturi' indiene , egipteni' s-au mai inspirat cu ajutorul lui , provoaca dependenta cat si retardare psyhica , oboseala mentala.

    despre divinorul : este dupa parerea mea unul din cele mai puternice halucinogene el fiind insa legal la noi in tara ( site de distributie thehighway dot ro ) deviezi total de la realitate formantu-ti un film in minte al carui regizor si actor esti tu.

    despre druizi : in curand si la noi in tara (legalitate 100%), am incercat in anglia ,efectele lui sint multiple de la 6 pastile cat este o doza recomdandata treci printr-o multitudine de stari ..eu zic ca le insusesti pe toate cele scrise anterior .

    NOTA: Drogurile NU sint pentru cei slabi de inger , pentru cei care nu stiu sa le controleze sau pentru cei cu caracter si mentalitate nu asa bine dezvoltata ...exceptand iarba

    am mai incercat 2-3 tipuri de droguri in india (goa) dar starile nu le pot exprima prin cuvinte:)

  3. daca esti in bucuresti sper ca te bucuri de green-ul asta perfect care este pe piata , seamana perfect cu cel din olanda sau sinteticul celalalt mai ros

    crede-ma ca as fi' vrut eu sa fiu minor :)

  4. Nu ma asteptam sa gasesc si o community romaneasca de hacking...

    Sa vedem ce stiu romanii nostri sa faca, deoarece am fost considerate una din tarile cu cei mai multi hackeri XD

    cya on the board ;)

    aici gasesti doar oameni care vor sa ajute ... nu hackeri crackeri etc etc :D Romanian Security Team

×
×
  • Create New...