Jump to content

DraPre

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DraPre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. DraPre

    Salut

    presupun ca esti paralel cu criptarile ? ironia asta:D
  2. eu le-am inchis manual in maxim 2 minute , nu-mi permit un restart si imi era lene sa dau taskkill
  3. DraPre

    porturi

    23 este telnet dar fie , oricum este foarte amuzant , merita BANi, asta ca sa nu fiu magar
  4. AhEaD somn usor:) http://rstcenter.com/forum/showthread.php?t=12882
  5. foarte tare, eu vreau angelina jolie )
  6. foarte simplu , nu ma plictisesc sau daca ... licenta facultate lectura tatoo droguri modelism etc
  7. Juno Reactor - Zwara e psyhedelica
  8. DraPre

    Iarba...

    prea mult tamtam se face pe chestia asta , acum 5-6 ani nu prea stia mai nimeni de iarba sau era foarte greu de facut rost insa acum a luat o amploare groaznica ..oare de ce ? pentru ca lumea s-a emancipat si gandirea comunista a disparut sau pentru ca efectele secundare sint batute de starea de bine care ti-o da . alcoolul e mult mai nociv si neplacut decat iarba , prin alcool ce intelegi ? violenta confuzie neplacerea de a 2-a zi etc etc , prin iarba inteleg placere constienta , o stare de bunastare sufleteasca , gandire in al 2-lea plan etc .fumatul il poti duce la rang de arta daca stii sa intelegi si percepi ca atare efectul ei ( excesele in orice domeniu este neplacut ) despre cocaina : te face sa te simti mult superior , ati da energie si nu in ultimul rand feeling . despre ketamina : gandurile le poti pune intr-un plan "real" foarte usor , oboseala , stresul , plictiseala etc sint pune pe planul 10 , nu vei mai tine cont de ele . despre lsd : te face sa-l iubesti , privesti orice mai in detaliu , culorile primare ati sint ghid, cu ajutorul lui te poti vedea din exterior dezvoltand un al 6-lea simt daca ati place sa-i spui asa . despre extasy : pentru mine este cel mai frunos drog pentru ca 1 . nu poti abuza de el . ti-l poti administra doar la party-uri sau tot ce deriveaza ...in casa nu este foarte recomandat . dupa ce ati da energie in stare pura mai este si o stare de bine un feeling incredibil neputand face rau nimanui sentimental sau fizic , in tot acest timp vei fii foarte constient. despre ciuperci : ati aduci discoteca in locul unde te afli esti un puternic halucinogen el a stat la baza culturi' indiene , egipteni' s-au mai inspirat cu ajutorul lui , provoaca dependenta cat si retardare psyhica , oboseala mentala. despre divinorul : este dupa parerea mea unul din cele mai puternice halucinogene el fiind insa legal la noi in tara ( site de distributie thehighway dot ro ) deviezi total de la realitate formantu-ti un film in minte al carui regizor si actor esti tu. despre druizi : in curand si la noi in tara (legalitate 100%), am incercat in anglia ,efectele lui sint multiple de la 6 pastile cat este o doza recomdandata treci printr-o multitudine de stari ..eu zic ca le insusesti pe toate cele scrise anterior . NOTA: Drogurile NU sint pentru cei slabi de inger , pentru cei care nu stiu sa le controleze sau pentru cei cu caracter si mentalitate nu asa bine dezvoltata ...exceptand iarba am mai incercat 2-3 tipuri de droguri in india (goa) dar starile nu le pot exprima prin cuvinte:)
  9. DraPre

    Nemesis

    daca esti in bucuresti sper ca te bucuri de green-ul asta perfect care este pe piata , seamana perfect cu cel din olanda sau sinteticul celalalt mai ros crede-ma ca as fi' vrut eu sa fiu minor
  10. DraPre

    Nemesis

    pot sa fac spam ? daca vreau mai multe ?
  11. aici gasesti doar oameni care vor sa ajute ... nu hackeri crackeri etc etc Romanian Security Team
  12. DraPre

    Pericolul hi5

    oricum hi5-ul e o tampenie prin definitie , nu vad de ce as avea cont acolo cat am pe deviantart dot com
  13. vreau sa schimb si eu mac address de pe ubuntu in vmware, am citit cate ceva pe google dar inca nu mi-a reusit , isi creeaza aleatoriu adresa mac incepand cu 00:50 daca nu ma insel. edit: vreau mac static:D (...)
×
×
  • Create New...