Jump to content

nosferatu

Active Members
 • Posts

  692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

nosferatu last won the day on May 30 2011

nosferatu had the most liked content!

Converted

 • Location
  Bucirest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nosferatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

 1. Cat de obligatoriu sunt studiile superioare finalizate? Se accepta si an final sau experienta de munca echivalenta? Pozitia e customer-faced, se ofera support it intern in cadrul companiei sau end-userilor? E call center? Salariul este plafonat sau negociabil? Sediul a ramas ala din Baneasa? Aveti o pozitie open ca Net admin?
 2. Muie mp4 care nu vine la cursuri la ura.
 3. N-a spus nimeni ca o sa faca release la iPhone 5 bai moldoveanule. ps, si eu am primit niste server errors prin search-urile din Itunes azi.
 4. how many jews can you fit in a Golf? You can fit 30. 4 on the seats and 26 in the ashtray. buhahahhahahahahah
 5. Daca folosesti your freedom o sa trebuiasca sa-ti tunnel-iezi aplicatiile manual. Pentru asta folosesti programe gen proxycap, freecap, proxifier .etc
 6. Uite prietene eu iti dau solutia de aici din Buc your-freedom.net artofping.com Mai sunt si alte rahaturi gen pe www, cauta. Pentru joace online ar trebui sa fie ok, pentru torrente tre sa cumperi niste packete premium la ei ca sa ai o viteza decenta.
 7. Le blocheaza. Stiu ca permiteau conexiuni doar pe porturile de http/https. Chiar si asa, poti cripta traficul prin porturile respective catre un vps de-al tau din afara.
 8. Nu stiu ce-ai zis tu aici, dar proxy-urile alea sunt pentru a filtra packetele de date si permite doar cateva tipuri de conexiuni. De obicei packetele UDP nu trec. Chiar daca reusesti sa directionezi/tunnel o aplicatie catre proxy, proxy-ul nu va accepta conexiunea.
 9. nosferatu

  Spread

  In vremurile cand faceam spread, warez-bb mergea super. Chestia e sa ai grija ce postezi sa para clean. De obicei imi veneau loguri si dupa cateva luni de la un file postat. De acolo preiau multi link-urile si le posteaza si prin alte parti, deci nu e nevoie de faci multi spread.
 10. ahhahah, Cat am mai ras Iar pentru autor, poti recupera. Insa fara meditatii i-ati gandu' de la bac.
 11. Asta-i tin.kode nu? ahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah edit: ahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah
×
×
 • Create New...