Jump to content

andreiboss410

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andreiboss410's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. De fiecare data cand ma tund sau dupa baie am parul foarte uscat. Ce pot face ca sa nu mai fie asa de uscat. mi se pare foarte aspru
  2. Pai folie protectoare am avut de la magazin, dar azi cand am dezlipit-o tot lipiciul a ramas pe ecran(jumate din el)
  3. De 3 ani am avut lipit pe ecranul unui telefon o folie protectoare. Azi cand am dezlipit-o tot lipiciul a ramas pe ecran. Am incercat cu apa sa sterg ecranul dar nu s-a luat. Cu ce as putea scapa de lipiciul de pe ecran?
  4. Acum 4 ani mi-am facut primul id. L-am folosit cam un an, doi pana cand intr-o zi am zis sa-mi schimb si eu parola. Ma loghez pe site, scriu old pass, new pass, dau submit si imi cade netu. Incerc dupa sa ma loghez pe mess si cu vechea parola si cu noua, nici una nu mergea. Am incercat cu forgot password, insa cand am facut eu contu zip code era din 5 cifre si pentru ca era primul ID (newbie) nu am scris nici un alternative e-mail. Intrebarea mea este daca mai am vreo sansa sa imi pot recupera vechiul ID. cheers!
  5. Superb raspuns.Apreciez Ok fac meditatii de 3 luni, si stiu sa rezolv din variantele din 2009(la partea1 si 2 ma descurc cat de cat), dar stiu ca acum in septembrie trec a 12a si acelasi profesor retardat nu o sa ma invete NIMIC!. Cum sa fac sa ma diminuez din lipsurile mari pe care o sa le am in clasa a 12a, e greu sa recuperezi 9-11 dar si dupa a12-a ce o sa se acumuleze
  6. as far as i know 1-Bratianu 2-Zinca Golescu 3-Maria Teiuleanu(economic) 4-Al Odobescu 5-Ion Barbu 6-Sanitar/cantacuzino
  7. Si eu tot pe a 12-a trec. Mai am fix 10 luni pana dau bacul! Fraza cu galben sa i-o spui directorului si lu Funeriu. Dupa sa imi zici care te crede si care face ceva impotriva acestui lucru.
  8. Ai citit printre randuri. ,,Nu crezi pana nu vezi".Daca ai fi tu in locul meu ai vedea ca nu mereu elevii sunt vinovati. Sa iei tu un manual de clasa a 11a, M1, sa iei o a 3-a lectie sa zicem, inveti teoria si cand te apuci de probleme sunt total diferite! Problemele pe care ar trebui sa le faci in urma teoriei sunt ,,predate" de profesor.(asta daca e unul capabil) Numele este pus ,,random".Nu crezi ca daca eram asa un ,,boss" nu ma mai plangeam si nu vorbeam corect gramatical?Cam asa e moda cu ,,bossi".Plini de fite si increzuti.
  9. Pai ca sa ajungi la facultate...trebuie sa iei bacul.
  10. Acum 4 ani am intrat la un bun liceu din orasul x profil matematica-informatica.Pot sa zic ca am intrat cu o medie bunicica 9.02.Eram foarte fericit, asta pana cand la liceu am dat de profesori retardati, fara interes,colegi parca scapati de la zoo. Nici o problema pana aici, cui sa nu ii placa ,,debandada".Pana aici nici o problema, invatai te descurcai o duceai bine cu medii de 9-10,insa mai putin la matematica.Din clasa a 9-a si pana acum cand am trecut a 12a nu a invatat pe nimeni nimic in tot liceul. Pana acum toti elevii erau bagati in bac, deh...la mate ce facem? pai ce? copiem... -Domn profesor, ce facem la matematica, nu vedeti ca nu stim nimic? -Eee, nu mai spune asta, zii ca nu iti amintesti... [ca orice discutie purtata si luata la misto] Totul bine pana cand generatia anului 2011 a dat bacul si au picat foarte multi.Eu m-am apucat de meditatii de la inceputul verii si sper ca pana pe 10 iunie cand o sa dau bacul sa fiu macar ,,bine" pregatit la matematica. Voi ce credeti? O sa pot recupera 3 ani intr-un an? Cum e posibil sa faci fata stresului?
  11. si ce se intampla cu toti cei ce absolvesc o facultate de informatica in tara sau afara? presupun ca nu lucreaza toti pt microsoft, google, yahoo...
  12. 1-daca ati avea posibilitatea de a urma o facultate in strainatate sau in Romania (domeniul IT/economie) pe care ati alege`o? 2-In functie de rsp de la pct 1-dupa ce terminati facultatea in ce tara ati dori sa munciti? in strainatate sau in Romania?
  13. Off topic: Sa zicem ca un student temina IT univeristy din Danemarca, iar altul University of St Andrews. Amandoi au teminat 2 facultati diferite la acelasi profil. Intrebarea mea este daca o firma de top cand angajeaza, de ex microsoft s-ar uitat la facultatea teminata si l-ar alege pe cel din UK chiar daca amandoi studentii sunt egali din pct de vedere intelectual(in domeniul IT).
  14. cat de mica poate fi o camera wi-fi ce transmite la un calculator? [poze de la cunoscatori, informatii?]
×
×
  • Create New...