Jump to content

nosferatu

Active Members
  • Posts

    692
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by nosferatu

  1. Cat de obligatoriu sunt studiile superioare finalizate? Se accepta si an final sau experienta de munca echivalenta? Pozitia e customer-faced, se ofera support it intern in cadrul companiei sau end-userilor? E call center? Salariul este plafonat sau negociabil? Sediul a ramas ala din Baneasa? Aveti o pozitie open ca Net admin?
  2. Muie mp4 care nu vine la cursuri la ura.
  3. N-a spus nimeni ca o sa faca release la iPhone 5 bai moldoveanule. ps, si eu am primit niste server errors prin search-urile din Itunes azi.
  4. how many jews can you fit in a Golf? You can fit 30. 4 on the seats and 26 in the ashtray. buhahahhahahahahah
  5. Daca folosesti your freedom o sa trebuiasca sa-ti tunnel-iezi aplicatiile manual. Pentru asta folosesti programe gen proxycap, freecap, proxifier .etc
  6. Uite prietene eu iti dau solutia de aici din Buc your-freedom.net artofping.com Mai sunt si alte rahaturi gen pe www, cauta. Pentru joace online ar trebui sa fie ok, pentru torrente tre sa cumperi niste packete premium la ei ca sa ai o viteza decenta.
  7. Le blocheaza. Stiu ca permiteau conexiuni doar pe porturile de http/https. Chiar si asa, poti cripta traficul prin porturile respective catre un vps de-al tau din afara.
  8. Nu stiu ce-ai zis tu aici, dar proxy-urile alea sunt pentru a filtra packetele de date si permite doar cateva tipuri de conexiuni. De obicei packetele UDP nu trec. Chiar daca reusesti sa directionezi/tunnel o aplicatie catre proxy, proxy-ul nu va accepta conexiunea.
  9. nosferatu

    Spread

    In vremurile cand faceam spread, warez-bb mergea super. Chestia e sa ai grija ce postezi sa para clean. De obicei imi veneau loguri si dupa cateva luni de la un file postat. De acolo preiau multi link-urile si le posteaza si prin alte parti, deci nu e nevoie de faci multi spread.
  10. ahhahah, Cat am mai ras Iar pentru autor, poti recupera. Insa fara meditatii i-ati gandu' de la bac.
  11. Asta-i tin.kode nu? ahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah edit: ahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah
  12. Sub windows exista ceva care sa functioneze decent pentru wpa simplu?
  13. tech, set norulesproject on USTREAM. Dance Ce track ruleaza aici de la 17:00
  14. Zippyshare.com - unknown track.mp3 Cineva mai luminat intr-ale house-ului, rog sa-mi spuna numele track-ului.
  15. ?Gunther-ding ding dong?? - YouTube
  16. ^Daca vrei sa lucrezi serios in domeniu it, nu poti fara o facultate. Preferabil si master. Magazin pot sa-mi fac si eu fara sa am nici 12 clase.
  17. La politehnica, automatica si calculatoare. De altfel nici nu te angajeaza nimeni ca lider de proiect fara experienta de senior level in domeniu. Iar ca sa gasesti internship pe undeva, sa te angajeze aia ca junior fara experienta, rare ocazii...
×
×
  • Create New...