Jump to content

Fitty

Active Members
  • Posts

    2092
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Fitty last won the day on April 27 2010

Fitty had the most liked content!

About Fitty

  • Birthday 04/30/1992

Converted

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    ?
  • Occupation
    ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fitty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputation

  1. La RDS Business 50 Mbps shared, nimic garantat, un singur IP = 35 de euro.
  2. Sfat: nu te baga la mai mult de rooting. O sa iti ia ochii custom ROM-urile alea, dar 99% ajungi sa-ti brick-uiesti telefonul. O sa lucrezi cu programelul Odin. Cauti un kit de root pentru telefonul tau, cel mai bine sa se potriveasca si cu model, si cu versiunea de Android si cu baseband. Il flashuiesti cu Odin (vezi sa ai USB Debugging activat) si gata. Plus ca iti baga si ClockWorkMode, un super tool pentru backup/restore, flashing direct de pe tel. Succesuri.
  3. bagati ba rapita la bateria de la dacie sa vezi cum plutesc
  4. Orice prost face "unu" in VB .Net. Convert.ToBase64String si Convert.FromBase64String.
  5. Da-ti-va ma in cacat ca au avut idee buna sa faca ecranul ala mai mare. Plus ca nu stiu ce le fac frate la Retina alea de vad asa bine. Angajati-va ma la CanCan, ofticatilor. Aveti tranca pe voi, va roade chifla aia singura din stomac? Nu stiti ce e aia calitate. Luati-va Android, coaie, ca poti sa-i bagi apk-uri ciordite pe el!!! Versiunile lite ale programelor pt iphone ae pisa pe alea pro de la android. Vezi mochavnc.
  6. Iti dau eu, dar nu are carcasa spate. Vroiam sa vad cat rezista (comparam materialul cu cel al unui iPhone 4s) si am rupt-o. N-am tras tare de ea, dar o data a facut poc. Iti dau si carcasa pe din doua, sa vezi ca e rupta de mine, cu cazut sau alte alea. Fa-mi un pret. PS: Nu te sfatuiesc sa-l cumperi totusi, te pisi pe ele de Samsung-uri.
  7. La voi la Falticeni la fel, le vindeti, in loc sa le utilizati?
  8. Release To Manufacturing. Un build care ei presupun ca ar fi OK sa-l vanda ca retail. De la un RTM pana la versiunea finala se mai gasesc 100000000000000000000000000000000000000000000000000 de bug-uri.
  9. Ce e Tuenti asta? E fra-su lu 20?
  10. De ce cacat le dai, in loc sa le fumezi?
  11. Ma pis pe ele de statiuni, oricum sunt jepati prin toate. Sa-l fut in gura mai ales pe Copos cu hotelul lui de tot cacatul LE: Fac pariu ca toti care isi baga pula in el de Costinesti acum pe forum o ardeau cu vaporasu pe langa epava. Hai salut
  12. Fitty

    Schimbare slogan RST

    Mata-i mai grasa ca Evanghelia
×
×
  • Create New...