Jump to content

daatdraqq

Active Members
 • Posts

  4535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

daatdraqq last won the day on January 24

daatdraqq had the most liked content!

Reputation

567 Excellent

1 Follower

About daatdraqq

 • Rank
  Registered user
  Apprentice
 • Birthday 03/05/1970

Converted

 • Location
  Acasa
 • Occupation
  admin

Recent Profile Visitors

3651 profile views
 1. - S-ar explica multe prin asta ,inclusiv descantecul ,care este cat se poate de real ! - Cotabita si Busu ,AVC ambii ,ambii vindecati "miraculos" . Un lucru l-au avut in comun ! Prietenii lor indemnau obsesiv pe retelele de socializare sa ne gandim si sa spunem o rugaciune pentru ei . LE: pfff, 2011
 2. daatdraqq

  Black Friday

  Luat 2 x SSD Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III cu 99 lei bucata . In rest ,nimic interesant !
 3. Pare bio ,mă ! N-are ce sa-ti facă rău !😁
 4. "Buna ziua !Eu sunt Ionuț și m-am vaccinat! " Suna a întâlnire AA 😁
 5. Prin parcuri ,la șah ! 😁 Va salut și eu ,pe toți !
 6. Ai nevoie de ddt2000 ,e destul de ciudatel.Eu unul nu am reusit sa-l inteleg .
 7. Nu te intreaba si nu te obliga nimeni sa ai sau nu contabil . Am contabil pentru ca mi-e lene sa fac personal hartiile dar toate actele eu le semnez , nu el , deci eu raspund . Singurul act care trebuie semnat si parafat obligatoriu de un expert contabil este bilantul . Pentru bilant nu trebuie sa ai angajat un expert contabil permanent , cand trebuie sa il depui mergi la un expert contabil cu bilantul + 150 lei si iti pune o parafa . Pentru toate actele care trebuiesc facute lunar/trimestrial/anual , gasesti informatii si programe pe net . Ca si administrator al propriei firme , ai drepturi depline inclusiv sa nu iti faci carte de munca chiar daca muncesti la tine la firma , sa semnezi orice acte ...etc .
 8. Daca iei AP -ul , nu iti trebuie antena pentru ca are antena incorporata. Wifi Cafenea - AP -alte device-uri care iau internet prin wifi de la AP .
 9. Nu pot sa fac asta , dar iti pot spune ca cele de la Tp-Link sunt in regula . Da o cautare "Access Point exterior Tp-Link" , alege unul , citeste pareri despre el si o sa-ti dai seama singur care e cel mai bun pentru tine .
 10. Teoretic se poate daca routerul accepta modul AP ,eu am facut unul cu dd wrt firmware . Practic ,e posibil sa dai banii degeaba . Routerul e in casa ,antena legata la el e pe casa => o distanta cam mare ,cablu mult ,semnal pierdut . Ca sa mergi la sigur folosesti un AP de putere ,nu e foarte scump .
 11. In momentul cand vor elimina complet cash-ul din economie , atunci controlul populatiei este complet . Asta e visul oricarui conducator , sa controleze o lume intreaga de sclavi din calculator .
 12. In toata lumea civilizata , comerciantul isi alege daca accepta plata cu cardul sau nu si daca accepta o face pentru afacerea lui , nu pentru ca e obligat de o lege . Cat despre transformarea comerciantului in bancomat ... n-am auzit . PS : Scuze de dublu post .
 13. 1) In calitate de posesor auto , cumparat de nou din Romania in 2006 , nu pot sa-mi vand masina pentru ca taxa e mai mare decat valoarea de piata a masinii . Daca ti se pare normal ca o taxa sa se aplice retroactiv ...nu mai comentez nimic . 2) Sa existe , dar nu pe banii mei . 3) Daca ti se pare normal ca toate bancile sa foloseasca magazinul meu ca si bancomat ,sper sa ti se para normal ca toate bancile sa-mi dea si mie 1 mp ,sa vand si eu carnati la ei in sucursale . Doar suntem parteneri ,nu ?
×
×
 • Create New...