Jump to content

daatdraqq

Active Members
  • Posts

    4537
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

daatdraqq last won the day on September 11 2022

daatdraqq had the most liked content!

1 Follower

About daatdraqq

  • Birthday 03/05/1970

Converted

  • Location
    Acasa
  • Occupation
    admin

Recent Profile Visitors

4865 profile views

daatdraqq's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

571

Reputation

  1. Psihologii de pe forumul asta ,au intrat în depresie și au fugit ! Sunt lucruri penibile care le vei afla despre el ,daca ii instalezi așa ceva pe telefon . Cum crezi că ai putea sa te prefaci că nu știi nimic după ce o să vezi ,de exemplu, că îi plac filmele porno cu gheișari ? Chiar daca asta nu înseamnă neapărat că e pe dos , o să te dea peste cap și o să-ți faci gânduri negre aiurea . Lasă copilul in pace !
  2. La vârsta asta ,e mai bine sa nu știi ! Stai liniștit !
  3. - S-ar explica multe prin asta ,inclusiv descantecul ,care este cat se poate de real ! - Cotabita si Busu ,AVC ambii ,ambii vindecati "miraculos" . Un lucru l-au avut in comun ! Prietenii lor indemnau obsesiv pe retelele de socializare sa ne gandim si sa spunem o rugaciune pentru ei . LE: pfff, 2011
  4. daatdraqq

    Black Friday

    Luat 2 x SSD Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III cu 99 lei bucata . In rest ,nimic interesant !
  5. Pare bio ,mă ! N-are ce sa-ti facă rău !😁
  6. "Buna ziua !Eu sunt Ionuț și m-am vaccinat! " Suna a întâlnire AA 😁
  7. Prin parcuri ,la șah ! 😁 Va salut și eu ,pe toți !
  8. Ai nevoie de ddt2000 ,e destul de ciudatel.Eu unul nu am reusit sa-l inteleg .
  9. Nu te intreaba si nu te obliga nimeni sa ai sau nu contabil . Am contabil pentru ca mi-e lene sa fac personal hartiile dar toate actele eu le semnez , nu el , deci eu raspund . Singurul act care trebuie semnat si parafat obligatoriu de un expert contabil este bilantul . Pentru bilant nu trebuie sa ai angajat un expert contabil permanent , cand trebuie sa il depui mergi la un expert contabil cu bilantul + 150 lei si iti pune o parafa . Pentru toate actele care trebuiesc facute lunar/trimestrial/anual , gasesti informatii si programe pe net . Ca si administrator al propriei firme , ai drepturi depline inclusiv sa nu iti faci carte de munca chiar daca muncesti la tine la firma , sa semnezi orice acte ...etc .
  10. Daca iei AP -ul , nu iti trebuie antena pentru ca are antena incorporata. Wifi Cafenea - AP -alte device-uri care iau internet prin wifi de la AP .
  11. Nu pot sa fac asta , dar iti pot spune ca cele de la Tp-Link sunt in regula . Da o cautare "Access Point exterior Tp-Link" , alege unul , citeste pareri despre el si o sa-ti dai seama singur care e cel mai bun pentru tine .
  12. Teoretic se poate daca routerul accepta modul AP ,eu am facut unul cu dd wrt firmware . Practic ,e posibil sa dai banii degeaba . Routerul e in casa ,antena legata la el e pe casa => o distanta cam mare ,cablu mult ,semnal pierdut . Ca sa mergi la sigur folosesti un AP de putere ,nu e foarte scump .
  13. In momentul cand vor elimina complet cash-ul din economie , atunci controlul populatiei este complet . Asta e visul oricarui conducator , sa controleze o lume intreaga de sclavi din calculator .
×
×
  • Create New...