Jump to content

daatdraqq

Active Members
 • Content Count

  4528
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

daatdraqq last won the day on April 6 2016

daatdraqq had the most liked content!

Community Reputation

553 Excellent

1 Follower

About daatdraqq

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 03/05/1970

Converted

 • Location
  Acasa
 • Occupation
  admin

Recent Profile Visitors

2860 profile views
 1. Ai nevoie de ddt2000 ,e destul de ciudatel.Eu unul nu am reusit sa-l inteleg .
 2. Nu te intreaba si nu te obliga nimeni sa ai sau nu contabil . Am contabil pentru ca mi-e lene sa fac personal hartiile dar toate actele eu le semnez , nu el , deci eu raspund . Singurul act care trebuie semnat si parafat obligatoriu de un expert contabil este bilantul . Pentru bilant nu trebuie sa ai angajat un expert contabil permanent , cand trebuie sa il depui mergi la un expert contabil cu bilantul + 150 lei si iti pune o parafa . Pentru toate actele care trebuiesc facute lunar/trimestrial/anual , gasesti informatii si programe pe net . Ca si administrator al propriei firme ,
 3. Daca iei AP -ul , nu iti trebuie antena pentru ca are antena incorporata. Wifi Cafenea - AP -alte device-uri care iau internet prin wifi de la AP .
 4. Nu pot sa fac asta , dar iti pot spune ca cele de la Tp-Link sunt in regula . Da o cautare "Access Point exterior Tp-Link" , alege unul , citeste pareri despre el si o sa-ti dai seama singur care e cel mai bun pentru tine .
 5. Teoretic se poate daca routerul accepta modul AP ,eu am facut unul cu dd wrt firmware . Practic ,e posibil sa dai banii degeaba . Routerul e in casa ,antena legata la el e pe casa => o distanta cam mare ,cablu mult ,semnal pierdut . Ca sa mergi la sigur folosesti un AP de putere ,nu e foarte scump .
 6. In momentul cand vor elimina complet cash-ul din economie , atunci controlul populatiei este complet . Asta e visul oricarui conducator , sa controleze o lume intreaga de sclavi din calculator .
 7. In toata lumea civilizata , comerciantul isi alege daca accepta plata cu cardul sau nu si daca accepta o face pentru afacerea lui , nu pentru ca e obligat de o lege . Cat despre transformarea comerciantului in bancomat ... n-am auzit . PS : Scuze de dublu post .
 8. 1) In calitate de posesor auto , cumparat de nou din Romania in 2006 , nu pot sa-mi vand masina pentru ca taxa e mai mare decat valoarea de piata a masinii . Daca ti se pare normal ca o taxa sa se aplice retroactiv ...nu mai comentez nimic . 2) Sa existe , dar nu pe banii mei . 3) Daca ti se pare normal ca toate bancile sa foloseasca magazinul meu ca si bancomat ,sper sa ti se para normal ca toate bancile sa-mi dea si mie 1 mp ,sa vand si eu carnati la ei in sucursale . Doar suntem parteneri ,nu ?
 9. A iesit PSD-ul castigator pentru ca mutu' sef si tehnocratii curului traiesc pe alta lume . Nu stiu pe ce lume taiesc , probabil doar ei stiu . Sa va dau si cateva exemple : 1) Taxa auto : de cand a fost introdusa prima oara si pana in prezent , a fost ilegala. Romania a pierdut proces dupa proces , tehnocratii curului au preferat sa o lalaie cu scoaterea ei , Dragnea a initiat o lege care cuprinde si eliminarea acestei taxe tampite. 1-0 pentru Dragnea . 2) Taxa radio tv .Niciodata nu am inteles de ce trebuie ca eu sa platesc pentru ceva ce nu folosesc si din banii mei directori
 10. http://777.ro/huawei-unlock-tool-e220-e160x-e169x-k3520-k4505-k3765-etc/comment-page-4/ Nu am testat ,e un simplu rezultat de pe google . Be careful !
 11. Am semnal full in zonele unde ma invart eu , acoperire 4G nu am momentan in zona ( am inteles ca se rezolva in curand ). 3G merge perfect , chiar si in zonele rurale .Sincer sa-ti spun , nici nu ma intereseaza 4G , 3G merge brici .
 12. Digi , la 4 abonamente platesc 2.9 eur/luna pentru fiecare . Nelimitat minute nationale , 3000 min internationale , nelimitat internet (10 GB 3g, 50GB 4g , dupa care scade viteza dar nu se taxeaza ). I-a batut la cur pe toti .
 13. https://ro.wikipedia.org/wiki/HTTPS
 14. Sunt erori de comunicare intre PC si telefon . Incearca sa restaurezi cu alt cablu ,alt PC , alt sistem de operare . Cele care sunt moarte , incearca sa le lasi la incarcat in priza pentru mai mult timp . Mi s-a intamplat sa-mi porneasca unul asa , dupa 3-4 ore uitat in priza ,fara sa-i fac nimic .
×
×
 • Create New...