Jump to content

ludic

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ludic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. ma gandeam la thumbnails urile mici ale pozelor, alea sunt mici si nu poti fi sigur ca ai suprascris peste ele
  2. Multumesc, asa am mai citit si io pe ici , colo, de ce nu sunt io sigur e daca mai raman si prin alte parti, cache-uri, partitii inaccesibile pentru sters (suprascriere), sub forma de thumbnails sau criptate, modificate in vreun fel. Aia de la forensic cum le recupereaza chiar daca rescrii informatie peste? Nu-i cazu meu dar eram curios cum functioneaza.
  3. si daca sterg tot, apoi rescriu fisiere random sau o filmare lunga plus fisiere mici pana se umple, apoi dau hard reset se mai pot recupera ? acum vorbesc de telefonul normal nu de spatiul knox
  4. Salut, cum se pot sterg sigur datele personale de pe doua telefoane inainte sa fie vandute in asa fel incat sa fiu sigur ca nu pot fi recuperate de cei care le cumpara ? Nu e nimic ilegal in "date" , poze, filme cu mine , gagica, familia din vacante, evenimente, etc. Majoritate sunt decente, sa zicem ca exista si unele mai putin decente Toate persoanele care apar in poze sunt majore, legale, dar nici n-as vrea sa le vad candva pe net. Telefoanele sunt Samsung, unul cu Android 6 si unul cu Android 10. La cel cu Android 10 am mutat pozele din telefon in Folderul Securizat Knox. Apropo daca dau hard reset, mai pot fi recuperate datele din folderul securizat knox ? Thnx.Any help ?
  5. Salut,voua va merge sa va mai ascundeti IP ul cu AOL 8.0 setat pe Home Network?La mine nu mai merge,am incercat pe 2 calc diferite cu win xp,dupa ce se logheaza nu mai am acces la internet.Am incercat sa fac alt screen name dar nu ma lasa,imi zice ca "sorry we had a problem while checking this username" orice user as pune cat mai alambicat sa nu cumva sa existe altul la fel.
  6. ma bag si io in seama,pan la urma exista y cookie gen care sa functioneze sau a fost doar o gluma de 1 aprilie ?
  7. uploadeaza si tu un link pt programul de care se vorbea in primul post cel care face bruteforce atat de rapid.pls
  8. am cautat inainte,am gasit o lista intreaga,voiam sa stiu care merg "manarite" si care ce experienta ati avut cu ele
  9. katmai merci pt sfaturi,mai studiez si va spun io ce am facut. Unde ar fi trebuit sa postez? M-am gandit ca totusi are legatura cu web design and "stuff" ce incercam io sa aflu.
  10. Si daca imi permiti sa iti spun,daca vrei sa iti rotunjesti veniturile,iati un job calumea,sau cu o idee buna poti face si bani cinstiti. Asta ziceam si io,testam securitatea providerilor de publicitate Ce facem continuam polemica in topicu asta sau ne muta un admin in trash si continuam acolo? Daca iti iau la puricat toate 348 de postari ale tale pariez ca nu ai numai cereri ortodoxe in ele.
  11. pretene ,cred ca te-ai sculat cu fata la cearsaf si n-ai avut pe cine sa te versi.Daca n-ai observat suntem pe un forum de "hacking" pentru replici altruiste cauta un forum crestin.Scuze de offtopic. Nu ma astept sa ma plateasca cineva pe degeaba dar macar merita sa incercam sa ne mai rotunjim veniturile. un roman sarac
  12. Cine stie alti provideri de publicitate precum Google Adsense si pe care poti sa-i pacalesti cu ip-ul schimbat cu AOL sau alt program de schimbat ip-uri ? Sau macar sa-ti accepte reclama pe situri hack,porn ..etc. Si sa te si mai plateasca. (cer cam mult,nu) Pe bune stti alti provideri care platesc?
  13. Am vazut la stiri acum 20 de minute.Cineva a spart pagina guvernului si l-a pus pe Gigi Becali ministru de externe !!!! I-a pus poza acolo.Cine o fi facut-o ? La momentu la care postez http://www.guv.ro/ da eroare.Super tare. Cer scuze ca postez aici dar zic ca merita subiectu.Rog moderatorii sa mute topicul in Off topic sau alt undeva daca chiar nu e bine ce am facut.
  14. Vad ca mai sus r.c0rsair spune ca: "sniferele le am testat in retea cu switch si router si merg destul de ok" Care e eplicatia?Exista si altfel de switch-uri/routere ? Io-s infipt intr-un router cu inca o vecina si n-am prins nimic.Stiu sigur ca avea messu deschis pt ca am vb cu ea pe el.Ba mai mult am dat drumu la un program de arp poisoning si mi-a zis ca nu-i mai merge netu.Pana n-am oprit si spoofingu dar si snifferu nu i-a plecat netu.
×
×
  • Create New...