Jump to content

anakata

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About anakata

  • Birthday 07/07/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anakata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Carnat ii tactu (ca tu inca esti rahatel), impreuna cu tot neamul tau de ciumpalaci.
  2. Imi vand bitcoinii, si rezolv treaba. Se poate inchide.
  3. gio, daca am BTC, trebuie sa sar cu 50 euro pe tine pentru un hash? begedeu, da-ti respawn.
  4. Ok, ofer 1 euro pentru fiecare hash decriptat, scuzele mele, eram grabit si credeam ca stiu baietii despre ce e vorba, sunt md5, noh ..
  5. Nimeni? Va bat astea?
  6. 01ff6fc6d6551b6fb8164692c37eca51 4de88f1d4c762a7a965b577fb4f60cb1 7c15346b4f1a7fa35c77963c475c2bfc
  7. Mi-a zis ca a incercat toate site-urile posibile, si nimic ...
  8. Salut, am nevoie de fonduri pe contul paypal, trebuie sa primesc o plata de la un american pentru un script, ceva simplu. Omul spune ca imi poate plati prin perfect money, insa eu nu am. Cine ma poate ajuta cu un exchange? Este vorba de 20$, las 5$ celui care ma ajuta, restul de 15 ii trimite in contul meu PayPal. Cei ce se gandesc sa traga teapa, sa stea deoparte, sau ma rog .. sa mearga sa tepuiasca pe unu care are, nu pe mine.
  9. Nu sunt avut, daca eram avut nu mai postam aici. Legat de tine, esti un FUTE VANT, si te rog sa nu mai postezi in subiectul meu, asta daca ai bun simt.
  10. Trebuia sa vina si un papagal precum Edi asta, scuza-ma fratica, dar asta esti. Arata-mi si mie un proiect al tau, "serios", daca spui ca al meu este asa cum este. Daca aveam de unde sa ma imprumut o faceam, nu te-ai gandit? In plus, nu-mi convine sa mai iau si imprumut, deoarece apoi voi avea obligatie lunara fata de om, adica, ii dau din banii mei, dar asta e, nu am ce sa fac momentan. Si daca ti se pare asa wow, ce vreau sa fac eu, putea-i sa-mi scrii si sa imi ceri anumite dovezi, nu sa vii aici sa incerci sa faci de cacat o persoana, ca asta incerci sa faci, lake. Legat de munca, eu am muncit sa-mi creez tot ce am, sau asta pentru tine nu e munca, crezi ca toti cei care stau la computer freaca laba mereu ca tine, la munca mergi tu, ca te cam plictisesti in casa. Insa asta e munca ta, sa stai pe internet si sa dai sfaturi de viata altora, cand tu esti vai de capul tau. Ma rog, nu vreau sa intru in polemici, genul asta de oameni ma dezgusta. Subiectul este inca valabil.
  11. Am trimis PM, cer si ofer seriozitate. Chiar daca proiectul vi se pare o joaca, tin sa va anunt ca nu este, si e cat se poate de serios si banos. Am totul pregatit. Pot sa va dovedesc ca ce spun eu este adevarat. Si nu o facem noi, profitul ala il incaseaza niste pustani de 16-17 ani (ma refer, va pot arata ceva exemple, care automat o sa cada cand o sa lansez serviciul).
×
×
  • Create New...