Jump to content

D3v1lz

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About D3v1lz

  • Birthday 08/19/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

D3v1lz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Ba Kalash , tu suferi de ceva? Daca nu stii ce inseamna de ce mai faci reply-uri d-ampulea? Serverfiles este un cadru de fisiere integrate intr-un singur fisier pentru creeare unui server de metin , aia au bani , aia au conturi multe , si mai ales aia au servere dedicate , acesta este un mod de raspandire , si nu ma lua de sus , ca te cunosc bine am fost prieteni buni , daca chiar tu esti ...
  2. neeeehhh , ma distreaza moimele astea , sincer , si arata ca sunt nepasator in timp ce in acel moment imi pasa. Stii , conteaza si caracterul tau daca esti hacker. Moimele astea ma fac inofensiv , se poate sa fiu , momentan.
  3. D3v1lz

    Log-uri

    Doamneeeeeeeee , ce usor va lasati batuti , cica ati incercat si toate variantele in mesajele private , nu ati incercat toate , e prea usorrrrrr , de aia am pus o ghicitoare , nu ca toata lumea sa aiba acces la ele , cine merita , merita , cine nu , sa incerce sa merite!!!
  4. Voi cititi bine , ce-i mai simplu e mai usor ... Si mai productiv , si n-am cerut reputatie , era drept exemplu dar unii nu stiu sa citeasca pana la capat. Cu un astfel de tutorial faceti 100 de pagini intr-o zi , eu am folosit aceasta chestie doar pe un client de metin2 si am facut 83 de pagini , daca aveti cap faceti si mai mult
  5. D3v1lz

    Log-uri

    @ben123 , sunt sute de stealere , si milioane de tutoriale de genul asta. Modul cum il raspandesti conteaza , acuma am postat un astfel de tutorial in sectiunea de "Tutoriale in Romana" de pe forum.
  6. OK Rst , va intrebati cum am reusit eu sa "culeg" atatea log-uri , 83 de pagini , sunt destul de multe , mai ales ca sunt o gramada de chestii valoroase printre ele! Iti trebuie doar un pic de creier si desigur sa stii cum sa-l folosesti. Mai trebuie un virus (RAT , Stealer , Bot-Net , Backdoor ...) , un Icon-Changer , Binder. Sa le luam la rand. Virus: -Cu ajutorul lui captam informatiile sau "ne distram". -Este produsul ce vreti sa-l raspanditi pe internet. Icon-Changer: -Cu ajutorul lui schimbam icon-ul programului sa para mai realist. Binder: -Cu ajutorul lui putem face ca la executia unui anumit .exe , de exemplu cel de la fifa 07 , cand pornesti fifa-ul in urma lui o sa se execute si virusul. Crypter: -Cu ajutorul lui putem sa trecem virusul , deobicei , peste metodele de securitate a victimei. Bun , astea au fost partile usoare... Puteti afla de pe acest forum cum sa le folositi prin metoda de search. Acuma partea ce necesita mult creier.Raspandirea lui. In primul rand avem nevoie sa stim ce ne dorim. Daca ne dorim conturi metin2 , ne axam pe metin2 , daca ne dorim conturi pe un anumit loc , folosim acel loc. Asadar sa intelegeti daca vreti conturi de metin2 , incercati sa copiati un continut popular de metin2 , de exemplu serverfiles-uri , sau programe , le faceti cu acele programe de mai sus : binder , crypter , icon-changer , si dupa , cu ajutorul creierului vostru le repostati iarasi pe un site popular spunand : Imi cer suze ca repostez din nou acest serverfiles dar am rezolvat o gramada de bug-uri prin el + ca am schimbat un pic interfata la joc si merge acuma mai bine , autorul serverfiles-ului este tot acelasi dar vreau sa primesc si eu meritele mele prin niste puncte de reputatie. Am dat aici un exemplu cam care toata lumea ar cadea in plasa, multa bafta va doresc si nu folositi serverfiles-uri de d3v1lz !!
  7. D3v1lz

    Log-uri

    Eu le ofer pe gratis , nu am ce face cu ele , mie nu-mi trebuie nimic din ce-i acolo si mai ales ca poate voi chiar aveti nevoie , 83 de pagini , sunt multeee , acum sterg cele 83 de pagini si sa vad cat se mai extinde virusul ...
  8. Oh merci ... Stiu @Aerosol , asta era intentie , urasc cocalarii , un mod ironic sa-mi arat ura fata de ei , si nu sunt h4xor daca asta insinuezi , am fost inainte pe acest forum dar demult , cam 2/3 ani .. am facut greseli de ortografie si am iesit de pe forum Stii ca hackingul e o arta digitala , asa e si numele meu :3 si apropo avatarul vine de la : Devil's Eyes See Everything.
  9. D3v1lz

    Log-uri

    e la plural substantivul , am ales o ghicitoare usoara ca sunt o gramada de log-uri , fiecare vrea cate ceva de acolo
  10. D3v1lz

    Log-uri

    @TheTime , am rezolvat , am uitat ca aveam 4/5 loguri de genul asta , este HC Stealer , i-a ce apuca ...
  11. D3v1lz

    Log-uri

    parola e un paradox , gandeste-te ca raspunsul la ghicitoare e parola dar e cryptata in acelasi mod , aici am spus totul!
  12. Bau-Bau nebuna comunitate , sunt D3v1lz , numele asta badass vine de la Devil --> Diavol , nu sunt ateu nici illuminat , nici credincios , nici budist , nici nimica , i have my personal GOD! Sunt genul de om care ar alege raul dintre bine si rau , doar din motivul ca e plictisit... Asa deci , am 16 ani , ma pricep la White-Hat , ethical si scheme bengoase :> ... Kali Linux-ul e casa mea , instalat si pe telefon si pe laptop ca al doilea OS. Experienta , doar de 2 ani , acuma trec la punctul culminant al hackingului si vreau sa invat atacurile prin bluetooth , am auzit ca sunt complexe si posibile , am vazut multe video-uri si incerc sa studiez acest lucru... Fac hacking in mare parte pentru profit , nu bag mana in foc ca n-am facut nimic ilegal pana acuma , dar daca am facut ceva ilegal n-am castigat mai mult decat un simplu joc pe Steam sau un Sandwich de la un cont de metin , zic si eu ironic. Daca aveti intrebari , o sa raspund la ele cu cea mai mare placere!
  13. D3v1lz

    Log-uri

    Bine draga RST-ule , m-am gandit , m-am gandit si eu asa , si iar m-am gandit tot asa , sa postez log-urile mele de la stealer , in fine doar vreo 73 de pagini sau mai multe , nu stiu ... Prin el am: conturi facebook, metin2 , servere dedicate ... tot felul de chestii... Asa ca am zis hai sa facem un joc sa le obtineti , link-ul o sa fie cryptat si parola o ghicitoare , nu accept in raspunsurile voastre sa fie link-ul si parola!!! Let's FUN! Indiciu: 547261696120696e2065706f6361207072656973746f7269636121 Download: http://www.girlshare.ro/34035108.8 *- parola este criptata in *ex -* 2,4 mega de loguri , sa aveti grija de ele !
×
×
  • Create New...