Jump to content

Ayaka

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Ayaka

  • Birthday 04/21/1993

Converted

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ayaka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ayaka

    Salut

    Hai in Bucuresti si angajeaza-te la Ubisoft. Nu stiu cati ani ai, dar daca esti inca la liceu, aplica la o facultate aici. Poti intra cu internship, sau chiar cu job full time la Ubisoft, o data ajuns aici.
  2. Ayaka

    Hey

    Da, am vazut eventul, m-am uitat si pe youtube la cateva dintre prezentari zilele astea. Eh..anul urmator poate merg si eu ^^ Nu ma bazez asa mult pe facultate, doar ca mi-ar fi fost mai usor sa invat anumite lucruri intr-o anume ordine, sa am anumite teme/laboratoare, colegi cu care sa pot schimba idei..etc. Pana in vara vreau sa recuperez, sa ma pot angaja in domeniu. :3 Sunt cam tocilara de fel, nu o sa imi fie prea greu xD Edit: MrGrj, primul post al meu pe forum a fost fix in rubrica deschisa de tine, arunca un ochi acolo. Daca vrei sa afli mai multe, intreaba doar.
  3. Ayaka

    Hey

    Hey, Ma numesc Andreea, am 21 ani, si sunt studenta in anul I la masterul de securitate informatica din cadrul ASE. Am gasit forumul de nenumarate ori in timp ce cautam diferite informatii pe google, si intr-un final am decis sa imi fac un cont. De aproximativ 1 an sunt interesata de absolut orice tine de IT si securitate, pana acum am invatat singura tot ce stiu, intrucat abia anul acesta am terminat facultatea de Finante, asigurari, banci si burse de valori la ASE. Daca as putea sa dau timpul inapoi acum 3 ani, clar as alege Poli Automatica si Calculatoare. Mmm cam atat despre mine ^^
×
×
  • Create New...