Jump to content

ice-t

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ice-t

  1. sunt de acord cu AndrewBoy , la scoala nu faci mai nimica. Parerea mea incepe cu C apoi treci la C++.
  2. @timonsipumba , noua in clasa 12a in ultima saptamana de scoala dupa ce multi de la mine din clasa aveau chiar si note de 4 la religie dirigintele nea spus ca de ce nu am completat formularul pt religie ! Tineti minte voi cei care sunteti in liceu ! NU este obligatoriu religia !!!!!!!!! Completezi o cerere sau ce o fi si zici ca nu vrei sa faci religie si nu faci. Noi am aflat prea tarziu Bafta la toti
  3. eu nu ziceam de religie eu ziceam de criza economica, criza din 33 tot americanii au planuit-o si asta la fel. Bine inteles ca nu tot filmul este adevarat dar faza cu WTC e prea de tot.adica in toata lumea din toata istoria nici o cladire de cand sa facut lumea asta nu sa daramat din cauza focului, erau totusi 40 de stalpi centrali sau cati si tocmai WTC sa prabusit. Unde sunt avioanele care au fost deturnate ?? unde este avionul care a intrat in Pentagon ??? l-a vazut cineva ?? Cum este posibil sa spuna americanii ca sa gasit un pasaport pe pamant cand totul a ars ??? Si nu in ultimul rand sa imi arate si mie cineva proba impotriva lui Saddam Husein, nu zic ca omu era un tiran dar totusi unde sunt armele bio-chimice de care zicea Bush ?? Nu sa descoperit nimic. acum firmele americane reconstruiesc Iraqu si le fura toate bogatiile.
  4. http://www.zeitgeistmovie.com/ <--> criza economica <-> tot americanii castiga, bancherii si familiile bogate , cheers .
×
×
  • Create New...