Jump to content

MariusM

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About MariusM

  • Birthday 05/15/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BTC Wallet
  • Interests
    Money loves me...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MariusM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Multumesc pentru informatii, foarte utile. ca si chestie, daca nu avem baza de date cu cele 800 de mil. de hash-uri, cu o placa video cu 96 unitati CUDA se poate face brute-force in cateva ore. Cu o placa mai rasarita, cu mai multe unitati CUDA (nVidia) sau OpenCL (ATI) se poate face brute-force in cateva minute (sau cateva secunde si 1$ pe Amazon computing). Intrebare: cam cat dureaza inserturile din baza aia de date si cam cat spatiu ocupa? Ca poate e mai convenabil brute-force-ul decat cautarea in dictionar, daca nu avem spatiu sau timp de el.... Bafta!
  2. MariusM

    Salut !

    Salut! Scuze daca am deranjat, asa sunt eu mai deschis, in mod normal... "ce saituri guvernamentale": nume oricum nu dau, dar am trusa de dalti si ciocane special pentru asta. "esti doar un copil": aproape... Multumesc pentru sfaturi tuturor (in special lui MrGrj), o sa incerc sa tin cont de ele... se vede ca nu prea sunt iesit din casa! Bafta!
  3. MariusM

    Salut !

    Salut ! Am citit si regulamentul si atat de sadic am fost ca am citit si postarile ulterioare Deci... Sunt din Tg Jiu (salutari celor care mai sunt din Tg Jiu, au trecut prin Tg jiu sau macar au auzit de TgJiu ) Desi atacarea saiturilor guvernamentale este fruct oprit (asa scrie la regulament), exact aia imi place mie sa fac Adica stiu ceva Linux, stiu programare de multe specii, XSS, Mysql injection, etc, si ma plictisesc intre 2 plati WU. Totul legal, bineinteles, pana la proba contrara... Apropo, n-am vazut nici un post in care sa se povesteasca despre ce sa faci dupa ce ai intrat intr-o masina, adica sa nu se prinda adminul despre asta... Probabil asta e diferenta intre script-kiddies si haceri... Cam atat... Eu stiu forumul de vro 2 ani, dar m-am limitat sa ma cultiv personal chiar daca sunt genul care prefera sa priveasca sa invete, daca pot o sa ajut si eu... Numai bine si bafta in tot ce faceti !!!
×
×
  • Create New...