Jump to content

Fatal1ty

Active Members
 • Posts

  858
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fatal1ty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

30

Reputation

 1. Cateva salarii de inceput in RON din experienta mea: (toate in Bucuresti) Internshipuri si oferta de dupa: PHP: - 1100 internship - 2000 dupa internship (cunostinte generale php, oop, mysql, html, css, javascript, xml, json) - 2500 internship (cunostinte generale php, oop, mysql, javascript, rest, structuri de date si algoritmi) C++: - 1600 internship - 2400 dupa internship (cunostinte generale c++, structuri de date si algoritmi) Anunturi de pe net si oferta de dupa discutii: - 2600 - php developer (cunostinte bune php, oop, mysql, javascript, html, css, + 1 framework sau un cms) Alte salarii din auzite: - 3000 - php developer experienta 3 ani Exista si oferte mai bune pentru cerinte nu foarte mari, sa ai capacitatea sa intelegi si sa rezolvi probleme dar nu prea le gasesti pe siteuri de anunturi, de oferte de-astea o sa auzi oricum probabil dupa ce ai inceput lucrul pe undeva si iti mai faci ceva prieteni prin domeniu. Probabil la inceput e bine sa va uitati pe ejobs, bestjobs etc sa vedeti exact ce cer angajatorii in fiecare anunt. Probabil jumatate din cerinte nici nu stiti ce sunt. Faceti-va o lista si documentati-va despre fiecare, ce e, la ce e bun, cum functioneaza, etc. (+evident proiecte personale, daca nu aveti ce sa aratati nu va baga nimeni in seama)
 2. windows explorer )) php designer 2007 , nero si notepad
 3. StreSs ... numele spune totul probabil stresul a cauzat ierisea
 4. Editeaza postul si bifeaza "Dezactiveazã figurinele în aceastã postare"
 5. daca citeai cu atentie intelegeai: "...Nu ii uploadat de mine(luat de pe un warez de pe undeva)...dar ii verificat de mine si ii cursul Cel BUN...care te indruma sprea calea corecta pt. obtinerea certificarii..."
 6. mie mi se pare o mare porcarie siteu asta
 7. ne place sa mintim si sa fim mintiti de ce ne place sa fim mintiti? pai de exemplu: ti-ar placea ca cineva pe care il consideri un prieten bun sa iti spuna maine ca te-a mintit si ca nu ii pasa de tine? nu cred , cred ca ai prefera sa te minta in continuare alt exemplu:p ne place cand cineva ne lauda/felicita pt ceva , nu ne-ar placea sa ne spuna adevarul(ca defapt nu ii pasa ci spune asta din politete) intr-un cuvant : nu ne place adevarul cum spunea si SpiridusuCaddy
 8. la fel cu sorumea care are 19 ani si aude dar cand zice adult nu cre ca se refera la cei peste 18 ani :?
 9. woaa ma doare capu bagati castile la maxim ca va omoara
 10. ciudata intrebare cica "Care picioare are elefantul?"
 11. :@ :@ ce crezi ti se potrivejte ? :@ :@poate :@?
×
×
 • Create New...