Jump to content

BSA

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BSA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. BSA

    Soon => travian

    Va urmaresc destul de des, dar nu postez decat daca e absolut necesar:) Nu am cititi tot cu atentie, dar daca vrei sa faci ceva "frumos " pe travian, evita prima pagina.E prea"basic".Asa cum a spus cineva, poti incepe cu o cladire sa scrie nemesis, si tot asa;) Si bonus pentru toti cei care au nickul pe travian cu B (no bsa ). Succes si va salut pe toti cu ocazia asta!
  2. Nu e amuzant.Ganditi-va ca atunci cand esti suparat sa ti se intample asa cv cu persoana la care tii cel mai mult, e.... Dar sincer nu situ cum as fi reactionat atunci daca as fi fost acolo:) sincer M-am uitat la el, nu am ras canu e bn sa rai de asa cv, e trist ce s-a intamplat, dar jur ca atunci cand am citit postu al 2 -lea de sus:) m-am kkt pe mn de ras:)
  3. Da ce ma ala nu e telefon?)Am si un 5110 il fol pt cosmote:)
  4. Il stiam de mult.E bomba rau gagiu.uitati-va ca la sf se ineaca Aia e cea mai tare faza:))uitati-va cu atentie:d
  5. Da.Iar mai nou, iti da 5 pe zi, dar pe nr de tel.inainte era 5 pe ip, so nu erai limitat la 5:)
  6. Serviciul a fost inchis.Primesti doar pt acel cont creat nu si pt invitatii. sursa:neogen
  7. Nu spargi ci le afli.E o mica mare diferenta.De aici apar si certurile pe dc si mess de care vorbea cein.detaliile fac diferenta. De ce unii cred ca exista parole de genul asta?Pentru ca nu sunt informati bine in ale calculatorului:) si probabil niste "hackeri"le-au instalat deja un keylogger(de exemplu).Si poate exista f frumos o discutie de genul" a: eu pot sa sparg orice parola vreau b:ba nu ca am citit eu pe un forum ca nu se poate.nu exista un program de spart parole a:ba da.vrei sa iti demonstrez?parola ta e "incult" b: de unde stii...cum ai aflat??baa zi-mi si mie a:nope, asta e progr meu nu ti-l dau...si poti sa iti shimbi parola de cate ori vrei...ca eu tot ti-o aflu. Iar b, fiind un incepator si proabil un pusti care are calc de putin timp, va crede ca exista un asemena program. b ii spune lui c b:baaa vreau si io un program de spart parole la yahoo. c:iar c va raspunde exact cum a facut-o cein;) Cred ca unii au inteles ce rveau sa zic.Asa ca cein:relax! nu te agita ca toate au un motiv bine intemeiat.nu te certa cu cei care intreaba de parola si de programe de spart prole, cearta-te cu cei care folosesc keylogger si se cred hackeri...Bafta2all! ps:pe cand un nou script pt cookie stolen?As avea nevoie de unul, si nu pentru glume proaste;) in fine, sper sa nu vad posturi de genul "dc nu iti faci tu unul?" hmm, cred ca am intrat pe un ot, anyway 10x pt primul script.Mi-a fost de f mare folos.......pacat ca unii l-au fol pentru glume proaste. Bafta si hai Base:))))
  8. :):) <<== nu m-am putut abtine. O alta solutie:) 1. Lauch Windows Task Manager. 2. End wgatray.exe process in Task Manager. 3. Restart Windows XP in Safe Mode. 4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32. 5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache. 6. Lauch RegEdit. 7. Browse to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify 8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents 9. Reboot Windows XP. Probabil te referi la WgaLogon.dll.Aveai cateva solutii ca sa stergi si dll-ul ala.Vezi ca acuse un topic asemanator si sub7.Ai fi putut posta acolo. Dezgenuire placuta!
  9. Am incercat si eu intr-un final, insa eu nu primesc credit pt mailu cu care trimit invitatia.Poate au o problema momentan si nu merge.
  10. A incercat cineva?Functioneaza? ps:eu nu am timp decat maine seara sa incerc.
  11. La mine nu a functionat:) Buna-mea aude tot:):)
×
×
  • Create New...