Jump to content

JeeP

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JeeP

  1. Salut! As vrea sa iau vreo 10k...din ce am vazut pe unele site-uri costa mult pentru niste followeri ''fake''. De unde se pot cumpara followeri la un pret bun?
  2. Windows 10 Pro, 64-bit.
  3. Stiti careva un program care elimina toate update-urile si opreste alte apps-uri din a mai manca din procesor? Degeaba am oprit din Settings optiunea de a oprii Running in the Background...ca tot il sacaie. Mersii.
  4. In joc, in browser am un lag...parca joc de pe un procesor de 0.8 si 256 ram Voiam sa fac un macro sa-mi faca kill-uri si in acelasi timp eu sa ma joc pe alt cont.... Multumesc de informatie! UPVOTE
  5. Am rezolvat cu Guest Additions,acum verific daca pot instala drivere..
  6. Salut! Cine ma poate ajuta si pe mine cu aceasta problema? (citeste titlul) Geforce GTX 460 Driver version 388.13 L-am luat de pe un site si la verificarea de compatibilitate imi zice ca nu e compatibil cu pc-ul.. Ce-as putea sa fac ca sa pot instala driverul? Ce program sa folosesc? Pe pc-ul meu s-a instalat driverul automat dupa 2 restarturi la pc.. Dar aici vad ca e alta "treaba". Cine ma poate ajuta cu un sfat pozitiv cum as putea sa instalez driverul...are aprecierea mea! POZA: https://imgur.com/a/8bMatiz https://imgur.com/a/8bMatiz https://imgur.com/a/8bMatiz
  7. JeeP

    Root?

    Salut!A rootat cineva de aici un Samsung J6+ ? https://eurogsm.ro/samsung-galaxy-j6-plus-2018-4g-dual-sim-6-3-gb-ram-octa-core.html?gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzitPbyptAVoNqJtJbxMQocNC0QNWucYlUL9XCKHyu6WVuI__jKu8LbkaAgH5EALw_wcB Ar fii usor de rootat ?
  8. https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020
  9. da mi mesaj pe insta @gugunwawan_4indo ma intereseaza cel care are 10k. 😃
  10. - http://sprunge.us/ZzgePm sau - http://ix.io/1FpQ
  11. I-am dat disable.. dar nu de la el e cred ca tot acel error persista chiar daca l-am dezactivat.
  12. Salut, Ma poate cineva ajuta cu eroarea asta?Am incercat si headless start...si nici o sansa. Failed to open a session for the virtual machine kali. The virtual machine 'kali' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1 (0x1). More details may be available in 'D:\Descarcari\kaliinstall\kali\Logs\VBoxHardening.log'. Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: MachineWrap Interface: IMachine {5047460a-265d-4538-b23e-ddba5fb84976}
  13. Multumesc frumos! Respect. ++
  14. E off topic/Non IT Baneaza-ma daca nu-ti convine. Repede te bagi tu mare filozof.
  15. Salut, ieri am achiziționat un moped cu pedale de 49 cc (2 timpi) model Manet Korado Puch, problema mea este că nu pornește. Întrebarea ar fi... Poate temperatura sa influenteze asta? Sau bujia este uda?
  16. Salut! Stie cineva de unde pot cumpara followeri la un pret mai mic decat majoritatea site-urilor de vanzare? Cine vinde cont +10k sa-mi lase PM. Noroc!
  17. JeeP

    Cont Instagram 10k

    Asta-i ticul meu xD
  18. Salut, as dorii sa achiziționez un cont de Instagram care are +10k followers,nu dau primul deoarece ultima data am luat țeapă de la un ratat. Cine e serios și vrea să mi vândă plătesc ok. Lasa-ti user-ul de la insta aici sa discutam acolo mai multe. O zi frumoasă!
  19. Salut. Stie cineva cum dau unload la un dll injectat prin CE fara sa restartez aplicatia/jocul? Astia care vreti sa faceti misto nu va irositi timpul. :pwp:
  20. Asha te tare ma anjurat las pun fac o muia dar nam cum vriau sa fc totul
×
×
  • Create New...