Jump to content

covor2190

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About covor2190

  • Birthday 08/11/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

covor2190's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, cum pot face că din grupul de numere cu roși, când apare un număr cu verde, sa primesc notificare. Știu că era o extensie pe Chrome, dar nu mai știu cum se numea. Am atașat in link poza. https://ibb.co/Y2qVzHT
  2. mersi frumos, o intrebare,cum as putea lega acest cod sa functioneze pe un site web? mersi inca odata pentru ajutor gen vreau ca la un site care are doar grupul de nr, sa leg acest cod sa functioneze
  3. 1)un grup de numere de la 1 la 30 (1,2,3,4,5...28,29,30) 2)numerele sa fie in tabel (linie si coloana, 1,2,3,4(L1)/ 5,6,7,8 (L2) / 9,10,11,12(L3) ... etc. pana la 30) 3)in tabel numerele sa fie reprezentate in culoare rosi (gen numarul sa fie rosu) 4)la interval de 30 minute, un numar din cele 30 (aleator) sa se transforme din culoare rosie in culoare verde 5)programul sa selecteze automat acel numar verde 6)dupa ce a selectat numarul verde, sa completeze campurile necesare, gen cand apesi pe orice numaru(1-30) apare sub tabel un camp in care cere urmatoarele info(nume,prenume,varsta,mail, etc...) 7)dupa ce a completat automat si a bifat numarul verde, o sa apara sub tabel si sub campurile completate anterior, bifare "NU SUNT ROBOT"
  4. Inițial toate numerele de la 1 la 30 sunt roșii. Aleator la un interval de 30 minute, un număr devine verde (gen Nr 16 era roșu, după 30 minute a devenit verde) iar acel număr trebuie selectat automat (asta vreau sa fac prin programare, sa selecteze automat numărul, nu sa stau eu incontinuu sa selectez până devine verde, să aștept) si sa completeze campurile automat (gen numărul 16 daca îl selectezi îți va cere numele și prenumele)
  5. Salut. Poate cineva sa ma ajute in programare: Vreau ca dintr-un grup de 30 de numere, programul sa aleaga singur un numar. Numerele sunt de la 1 la 30, pe 2 culori (rosu si verde), si vreau ca dintr-un interval de 30 de numere, programul sa aleaga automat doar numarul cu verde (cand este disponibil, in majoratatea timpul find rosu, dar la un anumit timp eliberandu-se si un numar cu verde, aleator din cele 30), cand alege singur numarul verde, sa completeze automat toate campurile necesare (gen nume, prenume, etc.) si sa bifeze (nu sunt robot). Gen mai pe scurt, cand din cele 30 de numere rosii, apare un numar verde aleator, programul sa il bifeze singur si sa completeze campurile automat cu datele care le stabilesc eu dinainte. Multumesc. Daca ma poate ajuta cineva va rog sa imi lasati aici sau direct pe mail:covor2190@gmail.com , voi fi recunoscator. O zi buna la toti!!!
×
×
  • Create New...