Jump to content

paq_paq

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About paq_paq

  • Birthday 02/02/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paq_paq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Un search pe google nu am putut sa dau pt ca mi-a dat datele personale in ultimul moment inainte sa ies din casa pt a trimite banii ( tactica se cheama ).... De ce in Suceava ?
  2. Bravo ca te-ai oprit !!!!! Chiar ma BUCUR !
  3. si aici conversatia msn http://imageshack.com/a/img631/7237/YMMSbU.jpg
  4. Aici e chitanta , am sa caut si conversatia me messenger http://imageshack.com/a/img908/1610/7SOLu0.jpg
  5. Nu cred ca se ocupa cu droguri , dar am gasit asta : TEPAR Tufan Alexandru Ionut - ArenaWeb Asta e sigur
  6. Am dovezi , conversatia pe messenger, chitanta de la western union ... dar dupa cum spuneam , stiu ca nu-mi mai recuperez banii, poate nu e o suma mare , era info pentru ceilalti useri . Sa nu accepte ''serviciile'' lui. Eu am avut nevoie de cineva sa-mi crypteze , dar in final mi-am cumparat un crypter .
  7. @sicilianule, Nu sunt in Romania. Indiferent ca este o suma mare sau mica , banuiesc ca este bine ca ceilalti useri sa fie informati in legatura cu asta , sa nu pateasca la fel .
  8. Propun sa creati o noua sectiune unde se pot raporta teparii de pe acest forum . Un exemplu este userul CarlCasper nume real // Removed va dau si adresa si n-rul de telefon daca doriti . Teapa de 50 de euro . Vaneaza cereri , indiferent ce cauti , el este omul !
  9. Si eu caut.....si caut , nimeni nu crypteaza aici , dar cineva mi-a spus sa intru pe forumul asta , acolo gasesc . Din pacate eu nu pot intra , pt ca sunt in Belgia si e sit-ul probabilinaccesibil de aici , am incercat si cu proxy da nu merge . Daca reusesti sa gasesti pe cineva acolo , anunta-ma si poate ma ajuti si pe mine .
×
×
  • Create New...