Jump to content

Xenon123

Active Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About Xenon123

  • Birthday 12/21/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xenon123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Tine 13,8b , insa nu este foarte accesibil , abia o sa inventeze radio inapoi , sunt sigur ca le va lua mult timp sa poata citi datele stocate pe glass storage.
  2. Nu cred ca o sa dureze 10000 de ani , sa ajungem la nivelul in care sa putem citi un CD/DVD , sau banda magnetica.
  3. Foarte interesant , insa asta o sa tina cam 100-150 de ani , timp suficient pentru omenirea sa ajunga la nivelul de a le putea descifra.
  4. N-am mentionat EMP , pentru ca am considerat ca toti membrii acestui forum , au cunostinte depre efectele furtunei solare , desigur , EMP , distrugerea stratului de ozon , si daca nivelul de radiatii este prea mare , planeta isi poate pierde din puterea gravitationala , iar oamenii vor muri pe capate in orice situatie , nu uita natura fiintei noastre , nu exista un ucigas mai mare de oameni decat omanei.
  5. OFF: - Ai dreptate , pot face ceva mai productiv , tocmai de-aia este ceva ipotetic , pot sa-i spun o curiozitate nimic mai mult . - Cred ca scenariul meu este probabil, nu l-as numi "fantasy" , pentru ca deja s-a intamplat acum 150 ani , si cu siguranta se va mai intampla in viitor , desigur ca nimeni nu poate spune cand , 10 , 100 , 1000 ani , etc , aici nu vorbim de "Invazii extraterestre" sau "Godzila". ON: - Desigur , ai mare dreptate , am uitat sa precizez , informatiile salvate sunt din motivatia proprie , pur si simplu , este vorba de o persoana normala , care incearca sa-si salveze anumite date , desigur ca guvernele au tot felul de protocoale de convervare a speciei si a informatiilor , unele la care majoritatea viseaza , specia umana este ca un virus pentru planeta , degeaba ne trateaza , pentru ca radacinile vor ramane mereu.
  6. Tocmai de-aia am punctat si accesibilitate.
  7. Este doar o pura curiozitate , pe langa altele , desigur ca "bolile" si "armele" se vor creea oricum , este inevitabil , insa pastrand trecutul putem invata din el.
  8. Salut , din lipsa ocupatiei tot ma gandesc la anumite scenari , ceva ipotetic , sa presupunem ca o super furtuna solara loveste pamantul , spre deosebire de 1859 , cand ultima mare furtuna a avut loc , telegraful find singurul aparat electronic afectat , in lumea moderna totul depinde de electricitate , sansele sa fim loviti direct de catre o furtuna sunt destul de mici dar nu inexistente , omenirea posibil fiind trimisa inapoi in "epoca de piatra" . Scenariul. Pastrarea datelor . In lumea moderna , nu foarte multe persoane mai folosesc date "fizice" , majoritatea informatiilor sunt digitale , si aici vreau sa deschid un subiect anume , este vorba de amintirile noastre , "mostenirea tehnologica". Eu personal nu detin foarte multe poze/date fizice , majoritatea se afla pe camera digitala , in telefon , sau in HDD/SSD-ul Pc-ului Ce metoda credeti ca este mai eficienta in a pastra datele ? , sperand ca omenirea va rezolva problema electricitatii intr-o peridoada de timp nedeterminata , de asemenea , capacitatea de stocare , durabilitatea in timp , viteza de transfer a datelor , si nu in ultimul rand accesibilitatea , sunt factori importanti in a decide un castigator. 1. USB (flash) 2. DVD 3. HDD 4. SSD 5.Floppy 6.CD 7.SD Cards 8.Zip disk 9. Storage tape 10. Blu-Ray 11 etc "Puteti da alte exemple." A.Q 1. "Pozele" sunt doar un exemplu , pot fi si clipuri video , audio , carti pdf , date despre planeta , cercetari stintifice, etc. 2. In urma intamplarilor relatate , guvernele nu au putut sa mentina ordinea , asta a izbugnit un razboi civil , majoritatea guverneleor au disparut. 3. Majoritatea electronicelor ramase intacte in urma furtunilor solare , sunt folosite ca "Lemne de foc" de catre populatie , asta se aplica si pentru carti,lucrari de arta,documente. 4. Si in final , populatia este dezinformata , foarte putini stiu cauza reala a catastrofei , guvernele considerand ca informarea populatiei despre evenimentele ce vor urma pot produce un haos mai mare. Misiunea ta este simpla , esti unul dintre cei "norocosi", si afli cu 1 saptamana inainte de catastrofa , iar obiectivul tau este sa pastrezi cat mai multe date importante , care in viitor ne vor ajuta sa ne ridicam din nou civilizatia , singura problema fiind , timpul.
  9. Salut , am si eu o problema la un iphone 5s , de curand se comporta ciudat , desplay-ul se stinge mereu , chiar daca telefonul nu este blocat , iar daca apas in zona camerei frontale , se reaprinde ecranul , iar cand iau degetul din acea zona , se stinge la loc , telefonul functonand , cred ca problema ii la desplay , nu mai face contact bine , aveti idee cat ma costa reparatia , sau ce problema are?
  10. L-am luat sa ma joc , dupa 1 ora in joc mi-am dat seama ca nu merita , iar faza cu guestul , nu am citit acei termeni si nu am avut de unde sa stiu.
  11. Salut , vand cont black desert online , l-am cumparat ieri , pachetul de 49,99 euro , si fara sa-mi dau seama , i-am dat la un amic unul din cele doua guest pass , practic nu pot sa-mi iau refund pe joc din aceasta cauza , contul inca are nefolosite toate chestiile din pachetul de 49,99 , este folosit doar 1 guest pass , jocul este frumos insa se pare ca nu mai am timp de el . Pret usor negociabil 30e paypal (Daca cumparatorul este o persoana mai cunoscuta pe rst il las si la 25 numai sa-l dau.) Minim 100 posturi (nu de alta , dar sunt destul de multi tepar pe-aici.) Contact mail : alinoanta21@gmail.com
  12. Salut , am nevoie de un desinger sa-mi faca in banner personalizat pentru ads , mai multe detalii pe skype : alin.oanta21 sau e-mail alinoanta21@gmai.com Plata se face paypal. Edit// am gasit .
  13. Xenon123

    HBO GO

    Salut , cumpar cont HBO GO romania , momentan nu detin nici-un tip de abonament de la operatori lor si nu pot face cont , plata o pot face paypal . Mai multe detalii vorbim in PM.
  14. Salut , am nevoie de un desinger care sa-mi faca un main index la site . Nu doresc nimic complicat , site-ul defapt este un joc browser , si pagina care doaresc s-o creez este un main , care sa te duca inspre login si register. Un exemplu : DeathLand Adica , un logo sus cu numele la server Cateva detalii , un desing la conometru care anunta deschiderea jocului Un poster . gen sa ofere detalii despre server etc. Si la sfarsit un buton de login si register. Poate fii facut doar HTML , nu am pretenti. Suma maxima oferita : 30 euro. Contact skype : alin.oanta21 , sau da-mi un mail alinoanta21@gmail.com Metoda de plata : paypal //EDIT , am gasit .
  15. Xenon123

    Cont Steam

    Salut , m-am decis sa-mi vand contul de steam , pentru ca nu mai am timp de jocuri , am pe el cam 40 jocuri , va las link-ul mai jos sa vedeti ce am pe el. https://steamdb.info/calculator/76561198132464184/?cc=us Toate sunt luate dupa steam , pretul este negociabil , mai multe in PM.
×
×
  • Create New...