Jump to content

__Andy__

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

__Andy__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. __Andy__

    [HELP]AutoIT

    BlockInput(0) - blochezi mouseul si tastaura BlockInput(1) - le deblochezi sau daca vrei neaparat sa se miste mouseul la un punct Inlocuieste POSX si POSY cu coordonatele unde vrei sa mearga mouse-ul
  2. Am si o poza pentru el, ca sa nu creada ca are cineva ceva cu el din senin. Ar putea fi pusa undeva la inceput sa fie vazuta de toti inainte sa posteze.
  3. __Andy__

    AutoIT

    Asta ar trebui sa te ajute. http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=84960
  4. __Andy__

    AutoIT

    Eu folosesc AutoIt.
  5. ce am pus botul, foarte tare
  6. Pe versiunea 3 nu functioneaza decompilatorul, doar ceva versiuni facute de unii useri si nu sunt facute publice. Deci nu cred ca asta a fost metoda folosita de virusz.
  7. @virusz Felicitari, a fost simplu. Daca ai timp poti sa imi trimti un pm sa imi spui cum ai rezolvat. @orIaX L-am scanat pe virustotal.com Nu ar trebui sa ai probleme decat daca folosesti unul dintre astea: CAT-QuickHeal Trojan.AutoIt.gen eSafe Suspicious File McAfee W32/Autorun.worm.zf.gen McAfee+Artemis W32/Autorun.worm.zf.gen Dupa cum am mai spus nu esti obligat sa il rulezi si dimpotriva nu tin sa ma bag in seama desi o sa trec si pe la prezentari.
  8. http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=34658 Din cauza faptului ca multi virusi sunt facuti in AutoIt cele mai multe produse antivirus considera programele facute in AutoIt drept virusi. Daca considerati ca este virus un moderator sa stearga topicul. Daca vrei iti trimit sursa. ps: cum pot trimite un pm?
  9. Incercati asta. http://rapidshare.com/files/186045869/CrackMe.exe.html
×
×
  • Create New...