Jump to content

axeman18

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by axeman18

  1. Buna, as vrea sa stiu de ce ai nevoie si cum se fac programele si design-u lor.
  2. acuma daca ne-o futut un site le dam payback ce sa zic sau voi daca vreti ca eu nu is tare mare haker ) totusi tot cred ca mai bine ar fi sa fie lasati in pace amarati
  3. eu sincer sunt anti rasism de orice fel mi se pare ca toti suntem oameni si e pacat ca nu vedem toti acest lucru..
  4. eu sincer nu suport multe din conceptele religilor .. sunt si ei oameni amarati care nu mai au nimic ,crestinismul e la putere si multe state ii scuipa in gura singura problema pe lumea asta sunt americani va zic eu.. eu sincer sunt de parere ca daca i-am lasa in pace si-ar vedea de treaba lor .. bine poate sunt si extremisti care vor sa distruga crestinismul etc. da eu nu am vazut inca atacuri teroriste in patriarhi sau la papa in curte .. va zic eu le strica mass media imaginea ..
  5. nu are rost sa ne punem mintea cu ei , daca un caine e turbat de ce sa mergi sa il impungi cu un bat ? doar ii pornim pe noi nu are rost la fel a fost si cu scriitorul ala din franta daca o vazut ca is sonati trea sa ii lase in pace + ca ce drept avea el sa se lege de zeul lor trea sa il deseneze pe cristos cu curve pe langa el.. la cristi ii plac panaramele ca mie nu trebuia sa-l omoare da si-o cautat-o cu lumanarea.. mie mi mila de ei dupa ce americani le fura petrolu si toata lumea le baga pla in gura pt ca cred in alah si pt ca se apara ..
  6. poate o fost o gluma facuta de cineva , da si daca e real ma gandesc ca de ce romania?
×
×
  • Create New...