Jump to content

Kiciosan

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Kiciosan

  • Birthday 06/13/1986

Converted

  • Biography
    De profesie economist - cu pasiune pt. retele si cum pot fi ele securizate mai ales. Ca de spart parole ... am aflat cat de "greu" este.
  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    Networking - retelistica nu MLM :)
  • Occupation
    trezorier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kiciosan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Kiciosan

    Dilema

    Cursurile de pe https://www.coursera.org/ nu se incarca, nu stiu de ce. Chiar mi-ar fi de folos.
  2. Kiciosan

    Dilema

    Multumesc mult de incurajari ! Sunt de mare folos mai ales cand vad cate se cer de la un Network admin: Pearl, Bash scripting, OpenStack, KVM, AWS, etc. Pentru mine astea inca sunt limbi straine. Am cautat pe utube cursurile de la MIT si intradevar pot fi numite cursuri in toata regula. Multam de pont. O sa incep cu Linux sa inteleg cum functioneaza si pe urma mai vedem. Una cate una.
  3. Kiciosan

    Dilema

    Salut, Povestea e lunga da... am s-o fac scurtez, sa nu va retin prea mult cu dilemele mele. Sunt Andrei, am terminat ASE-ul, momentan am 28 ani si sunt intr-un moment de rascruce. Am lucrat in contabilitate-financiar cam 5 ani, vanzari 1 an si bucatar 1 an iar anul trecut prin toamna am inceput cursurile de CCNA la Politehnica. De unde si pana unde de la economist-bucatar la CCNA ? Pai ... intr-o seara (acum vreun an) ma jucam cu Backtrack dupa ce m-am uitat la cateva videotutoriale pe utube. Si am descoperit cu stupoare ca poti obtine parolele de wifi ale vecinilor dupa mai multe incercari. Toate astea le-am facut de pe un notebook cu procesor de 1,67 ghz si 1 gb ram. Si mi-am zis ... WHAT ??? Cum PLM ? eu credeam ca securitatea parolelor e ceva gen seif care nu poti sa-l spargi cu nimic. Si din acel moment am fost "virusat" sa zic asa, un fel de ... hmmm ... interesant ... securitatea asta e ceva care te fascineaza, nu ai voie sa te joci cu ea dar in acelasi timp e cea mai des incalcata ... iar majoritatea oamenilor o iau de-a gata fara sa-si puna vreo intrebare, cum eram si eu de altfel. Acum dilema mea este de unde sa incep ? Vreau sa incep o cariera in domeniu, stiti vreo firma care m-ar putea lua ca voluntar macar sau trainee sau internship ? ... ceva de genul pentru vreo 3 luni.Iar apoi, daca le place cum ma prezint, sa ma pot angaja. Vreau sa incep acum ca administrator de retea si pe urma sa o iau pas cu pas invatand continuu. Dorinta si motivatia de a reusi in domeniu o am si cred ca asta conteaza cel mai mult. Multumesc mult, Andrei
×
×
  • Create New...