Jump to content

giustone

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About giustone

  • Birthday 07/15/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giustone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salutare, As dori sa aflu care este programa pentru a invata c++ pentru bac.Stiu c++ cat de cat,dar vreau sa recapitulez de la 0 si sa incep si sa fac cateva modele de bac ,in plus o sa ma ajute si la admitere.Imi puteti recomanda un site de un as putea incepe?.Prefer sa invat singur ca inteleg mai bine,decat sa fac pregatire.Nu numai c++ si toata materia care se va da la bac la info.
  2. Am creat acest tutorial pentru toti ce vor sa faca ceva bitcoin. Tutorialul este original creat de mine si nu copiat. Mult succes! https://vimeo.com/138127261
  3. Nu e nimic ilegal. S-au inregistat 2 useri deja. Acuma lucrez la un video tutorial,plus cateva explicatii. O sa fac public totul ,cu toate explicatiile,pentru a dovedi ca nu ascund nimic,altii sunt mai reticenti.
  4. Necesita cateva explicatii pentru a face 2-3 mbtc pe zi. Asa ca va explic tuturor pe un grup de skype,in detalii exact despre ce este vorba.
  5. Il ofer in privat gratis. Ma gasiti pe skype:iacob.claudiu1,raspund mai rapid
  6. Salutare, Ofer un mic pont pentru a face 2-3 mbtc pe zi,sau dupa o anumite perioada de timp mai mult. Cine este interesat ,imi poate trimite un P.M. Pot prezenta anumite dovezi daca este nevoie. Multumesc!
  7. @Sveratus cumpara eu cu BTC. Cumpar doar vps safe,nu furate.(RDP,doar windows,via remote desktop)
  8. Am luat si eu ban pe chat. Am intrebat cine vinde un vps(rdp cu windows). Si a inceput unul nu ii mai tin minte userul sa se dea smecher ca un rdp costa 20$ pe luna,si m-a injurat ,eu i-am zis muie si asa am luat ban. Cat o sa tina banul,nu cred ca e definitiv,pentru atata lucru,el a injurat primul si a dat dovada de un comportament neadecvat. Si eu am gresit dar nu meritam ban permanent,defapt nu scrie pe cat timp am luat ban pe chat. Voi ce parere aveti 20$ e ieftin pt un vps(rdp windows)? Eu il gasesc si la 12$ sau mai ieftin,eu am pus o simpla intrebare,daca vinde cineva.
  9. Ti-am trimis si pe noua adresa. Fi-ti atenti la ce adrese da-ti. Nu mai trimit de 2 ori de acum inainte. Descarcati multibit sau folositi online dogechain. Cine are internet rapid,poate descarca dogecoin core.
  10. Salut, Nicio sansa. 1ghs costa 2mbtc,ce ai tu acolo nu valoareza nici un leu. Nici cu un 1 ghs nu faci nimic. Ca sa faci ceva iti trebuie macar 1ths(1000 ghs) si curent cat mai ieftin. ?Poti utiliza fauceturi,poti face si 0.001BTC pe zi sau mai mult. Daca ai nevoie de ajutor imi poti spune.
  11. @TAJ gresit 0.01RON. Doar nu credeti ca o sa va imbogatiti,de pe urma acestor dogecoins. Mie imi place acesta moneda,comunitatea dogecoins,asta e motivul pentru care ofer 20 dogecoins. Daca vrei sa faceti mai multi dogecoins,desigur va pot ajuta. Pentru cei ce vor sa faca instant si putin,exista fauceturi. Pentru cei ce stiu sa faca ceva,pot castiga mai mult. Sunte site-uri pentru freelanceri unde se pot castiga dogecoin/bitcoins.
  12. @Sveratus,oricine accepta bitcoin,accepta automat orice cryptomoneda,numai ca nu le pune pe toate. Cu ajutorul siteului shapeshift.io,poti plati cu orice cryptomoneda.
  13. Nu stiu exact adresa,astept un reply de la el. Edit:vad ca a adaugat adresa Am trimis dogecoins
  14. @theandruala adresa ta,cred ca nu e de dogecoin,orice adresa de dogecoin incepe cu D,te rog pune alta adresa.
×
×
  • Create New...