Jump to content

AditzaBns

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About AditzaBns

  • Birthday 05/31/1992

Converted

  • Biography
    Smoke , my bitch.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AditzaBns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Care aveti din intamplare un convertor de baze de date MySQL ? As vrea sa transform o baza de date de pe IP board in baza de date pentru phpbb3 Am cautat si pe smf.ro la convertoare dar nu au nimica pentru ipb to phpbb3 ! Vas ramane dator celor care ma ajutati!
  2. Salut . As dorii si eu un tutorial cum sa sparg o baza de date ( cu conturi ) de exemplu la un server de Metin2 daca se poate.. ! Nu vreau toate porcariile cum ar fii Havij si astea va rog frumos.. ! Multumesc!
  3. Salut . As dorii si eu un tutorial cum sa sparg o baza de date de exemplu la un server de Metin2 daca se poate.. ! Nu vreau toate porcariile cum ar fii Havij si astea va rog frumos.. ! Multumesc!
  4. Salutare , Ma numesc Aditza , Am 21 de ani , Sunt pasionat de Gaming ! Sper sa ne intelegem foarte bine ! De mult imi doresc sa ajung si eu un " Hacker " si de multe ori devin prada " Hackerilor " ! Amuzant nu ? Ma uit mereu la multe turoriale pe YT si vad o gradama de copii care incearca sa pacaleasca lumea cu " Keylogger " si alte programe .. ! Eu ma joc in general , Metin2 ! Ascult melodiile de la : HaarpCord , Specii , Subcarpati , SuiePaparude .. in general RAPP. Va multumesc anticipat
×
×
  • Create New...