Jump to content

daracc

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About daracc

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 05/06/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dupa o zi intreaga de cautat si incercat modalitati,am rezolvat!!! Cu ajutorul Cosmote-ului Explore,vechiul telefon al mamei mele.Am folosit "NetCut" un program care ii opreste conexiunea la net a "intrusului",nu il deconecteaza ci doar ii taie traficul,exact ceea ce imi doream. Initial am incercat varianta de Windows a NetCut,dar ruland Windows 10 a functionat,cel mai probabil incompatibilitatea cu Win.10. Nu m-am dat batut si am incercat si varianta de android,care este chiar foarte simplu de utilizat (asta dupa ce reusesti sa faci root telefonului). Multumesc tuturor celor care au incercat
 2. Am sa incerc a doua varianta,multumesc!
 3. "Intrusul" este un vecin caruia "minunata si inteligenta" mea sora i-a dat parola. Si baiatul trage toata ziua de imi plange routerul. Nu se pricepe atat de tare incat sa isi schimbe MAC-ul,sper!
 4. Salutare,ma poate ajuta cineva sa elimin sau sa blochez conexiunea la internet a unui intrus,fara sa fie nevoie sa schimb parola? Initial am vrut sa schimb parola dupa care mi-am dat seama ca o sa fie un calvar sa imi schimb parola pe toate device-urile dupa... Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat,program sau mai stiu si eu,ii sunt recunoscator!
×
×
 • Create New...