Jump to content

damnedsky

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by damnedsky

  1. @pedala1 Acum am observat, nu ca eram si pe ala pe care la postat el tutorialul si m-am uitat si peste asta si din greseala oi fi postat aici, imi cer mii de scuze..
  2. @askwrite For what? am pus paypal ca nici nu am configul setat, am incercat cu alte site-uri faza cu tested, fakes si etc.. Si in plus PayPal nici nu merge la faza asta ca are Captcha Check, damn..
  3. Apropo acum orice config as pune la Retried apare gen 500 si la Tested 0, ce sa aiba..? Vad ca nu le testeaza, nu stiu ce o avea, ma poate ajuta si pe mine cineva? Oare nu or fi bine configurile, sau combo listurile sau mai degraba proxy-urile? Astept un raspuns din partea voastra, multumesc anticipat !
  4. @io.kent mai ai niste configuri, combo-list-uri pentru Sentry MBA sau cum se numeste programul? Pentru orice site, doar sa testez sa vad daca merge.. Configuri care sa mearga, vreau sa testez daca merge, repet pentru orice site sunt bine venite chiar si pentru unele free.. Apropo am gasit niste configuri, combolist, proxy list si am incercat brute pentru minecraft dar degeaba retries: 1500 si la Tested ii 0, oare de ce nu testeaza nici unul? Am incercat la mai multe configuri si acolo au fost retries: 569 si Tested 10,15 ce testeaza asa putine? Ce pot face in legatura cu asta, ma poti ajuta tu te rog cu niste config files si combo list ca alea de pe prima pagina nu mai merg, multumesc anticipat. Uite: La tine sunt Retries:7560 si Tested:7200 cam asa si uite la mine, ce pot sa ii fac.. ? Or fi configurile gresite sau ceva de genu ? De ce imi testeaza asa putine.. Totusi 64 la 1000 si ceva is foarte putine..
×
×
  • Create New...