Jump to content

ILIE_2015_KILLER

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About ILIE_2015_KILLER

 • Rank
  Banned
  Newbie
 • Birthday 02/18/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ILIE_2016 FUTUTI DUMNAZAII MATII DOAMNE IARTAMA EU NU INJUR DE OBICEI DAR AM SA BAT 200 DE MATANII SI TE PUN LA RUGACIUNE DACA NU IMI DAI NUMELE PANA LA ANUL.
 2. MULTUMESC AA7670 PENTRU SFATURI ,CRED CA AM SA SCHIMB NUMELE,DAR LA ANUL CA SE SCHIMBA ANUL. NU VREAU SA CUMPAR PRIETENI VREAU SA AJUT PENTRU CEI CARE NU CREDE,NU AVETI VOI IDEE CATI BANI ARE MAMA SI TATA SI CATI BANI AM SI EU.AM AVUT SI DOUAZACI DE MII DE DOLARI PE CONT DAR NU CONTEAZA,MAI AM SI ACUMA DESTUL http://s12.postimg.org/5bfkkfkvx/ILIEPAYPAL.jpg
 3. TQCSU,NU LUA LA DERADERE,SUNT MULTI HACKERI CU CUNOSTIINTE AVANSATE SI CU PROGRAME SPECIALIZATE.CHIAR EU AM FOST SPART CU UN VIRUS ASCUNS IN O POZA,CE SA MAI ZIC DE CEI CARE LUCREAZA LA NIVEL INALT.DEGEABA AI ANTIVIRUSE LA ZI,TI LE POATE SCOATE PE TOATE PE TUSA.AM OBSERVAT CA HACKERUL ESTE INDIAN,ATENTIE LA INDIENI SUNT PUSI NUMAI LA FURAT VA SPUN DIN EXPERENTA MEA GARANTAT.
 4. NU DE MULT TIMP AM TRECUT PE INTERNET CU VITEZE DE UN GIGA,DAR NU AM NEVOIE DE ASA MULT,SI AS VREA SA DONEZ PENTRU ACEST FORUM CA SA SE MISTE MAI RAPID SAU SA AIBA PUTERE CONTRA ATACURILOR CARE LE POATE PRIMI.NU STIU DACA ESTE POSIBIL,MA OFER SA SE INSTALEZE PROGRAME LA MINE PE CALCULATOR DACA ESTE POSIBIL.DONEZ NOUA SUTE NOUA ZECI DE MEGA,MIE IMI AJUNGE ZECE MEGA. AM SI MEMORIE MULTA SI SPATIU DE STOCARE AM DOI TERA DE STOCARE,DONEZ SI DE ACOLO. TIN CALCULATORUL DESCHIS MEREU. AM CALCULATOR PERFORMANT DE PESTE O MIE DE EURO SI NU FOLOSESC DECAT PUTIN DIN CAPACITATEA SA.
 5. SFANTUL ILIE S-A RUGAT CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI A FOST SECETA 3 ANI DE ZILE,SI AU MURIT ANIMALE,OAMENI SI CHIAR SI DOBITOACE,TOT SE USCA SI SE PARGUIA.DECI EL ERA CU DUHUL LUI DUMNEZEU,DAR POATE LUCRA SI PRIN OMORURI ASUPRA PACATOSILOR CARE SUNT INVARTOSATI CU INIMILE,DE ACEEA MA NUMESC KILLER SI DIN CAUZA CA MAI JOC CU ACEST NICK PE UN SERVER DE CS,CARE IL DORESTE,SA-MI DEA PM SAU IL LAS AICI PENTRU ORICE CRESTIN CARE VREA UN SERVER DE CS.
 6. EU PROPUN SA ALEGEM UN SFANT SAU OM CU DUHUL LUI DUMNEZEU PENTRU HACKERI IN SPECIAL,SI CEI CARE LUCREAZA LA CALCULATOARE IN SPECIAL.SI DE CE NU,SA PUNEM SI LA ACEST FORUM O ICONITA UNDEVA INTR-UN LOCAS,IAR CINE E ATEU SA O POATA INCHIDE.SA DAM UN EXEMPLU LA TOATE COMUNITATILE DE ORTODOCSI SI NU NUMAI.PENTRU CA SPIRITUL LUI DUMNEZEU SA OCROTEASCA TOTI CEI DIN DOMENIUL.DACA SE ALEGE,SUNT HOTARAT SA VIN DIN ITALIA SI SA MA DUC CU CEREREA LA PATRIARCUL DANIEL SA APROBE. PROPUNEREA MEA E PENTRU SFANTUL ILIE,NU PENTRU CA ASA MA CHEAMA PE MINE,CI FIINDCA A FOST CU PUTERE MARE,E SINGURUL CARE A FOST LUAT LA CERURI CU TRUPUL,EL SI PROROCUL ENOH,SI POATE SIMBOLIZA CA CEI CARE LUCREAZA IN ACEST DOMENIU SE IAU IN ALTA DIMENSIUNI SAU REALITATE CU MINTEA,DESI CU TRUPUL ESTE LA CALCULATOARE.II ROG PE CEI CARE SUNT ATEI SA SE ABTINA SAU DOAR SA VOTEZE,SA NU INJURE SFINTII LUI DUMNEZEU,CA AM SI EU PACAT CA EU AM DESCHIS DISCUTIA,IAR EI NU STIU CE FAC,DAR TREBUIA SI O INITIATIVA DE ACEST FEL PENTRU TOTI CRESTINII.VOTATI CE CREDETI,CU INIMA,NU CU MINTEA.DOAMNE-AJUTA!
 7. VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN SFAT,MIAU FOST LUATE SI MIE AMPRENTELE INAINTE DE CRACIUN,E VREO SANSA SA MI LE RECUPEREZ INAPOI?S-A DOVEDIT CA NU SUNT VINOVAT,ERAM CU NISTE PRIETENI DE LA O PETRECERE,M-A DUS LA POLITIE,ADEVARATUL FAPTAS A FOST PRINS.VA MULTUMESC
×
×
 • Create New...