Jump to content

Kavinsky

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kavinsky

  1. Am SHA-1 unui ISO pentru Windows, vreau sa downloadez imaginea de pe un site de torrente insa vreau sa ma asigur ca imaginea nu este compromisa in nici un fel si are aceleasi valori.

    Ce program pot folosi?

    Daca valoarea este la fel, este totusi posibil ca imaginea sa fi fost modificata?

  2. Prin urmare tu zici ca daca e mare concurenta sa ma axez pe micronise, adica sa fac diferite situri gen paineneagra.com paine graham.com etc. Adica varianta a doua.

    Ok, si daca fac prin varianta a doua, cu micronise, daca vreau sa fac si un site principal numit paine.com, ce anume ar trebui sa scriu in el ca deja am scris la paine neagra ce era de scris si am pus pe paineneagra.com, pe asta paine.com ce sa mai pun ?

    E clar ca in fiecare site se va vorbi doar despre ce e situl respectiv, adica daca e "paine alba" nu se va vorbi despre paine neagra ci doar de painea alba. Prin urmare si numarul de articole va fi mai mic fiindca trebuie sa scrii doar despre un singur lucru pe cand, in prima varianta practic se adunau articolele de la diferitele tipuri de paine.

    In acest caz, adica in varianta a doua in care fiecare este un site separat, ce anume ar trebui sa fie scris in situl principal numit paine.com ?

    Nu poti copia articolele de pe "paine prajita", "paine neagra", "paine alba", "paine graham", "paine cu secara" si "paine cu mac". Prin urmare, ce ai putea sa scrii in acest site "? Concret, va rog mult, da-ti-mi o idee ca sa vad cam cum s-ar face un astfel de site, chiar presupunand ca keywordurile de mai sus sunt reale, cu cautari, cu tot.

    Multumesc mult !

    Intrebarea ta e legata de creativitate. Cand spui micronisa trebuie sa te gandesti fix pe subiectul respectiv si pe nimic altceva. In exemplul tau, pentru "paineneagra" poti gasi informatii numai despre painea neagra. Avand site-uri specializate pe asta, poti avea un site de referinta. Pentru idei, poti traduce putin diferit articolele din engleza, poti aborda orice subiect legat de respectiva paine, de la cum ii ajuta pe diabetici pana la cum ar putea trata cancerul. Atat timp cat cauti informatii, video-uri si alte lucruri pe care sa-ti bazezi articolele, nu vad necesitatea unui site broad cum ar fi paine.com, o poti duce super bine cu site-uri nisate. Dar, cum a zis si sandabot, depinde foarte mult de concurenta.

×
×
  • Create New...