Jump to content

Kavinsky

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Kavinsky

  • Birthday 01/01/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kavinsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am SHA-1 unui ISO pentru Windows, vreau sa downloadez imaginea de pe un site de torrente insa vreau sa ma asigur ca imaginea nu este compromisa in nici un fel si are aceleasi valori. Ce program pot folosi? Daca valoarea este la fel, este totusi posibil ca imaginea sa fi fost modificata?
  2. http://wsodownloads.info/activecampaign-email-marketing/ http://wsodownloads.info/live-luxurious/
  3. Intrebarea ta e legata de creativitate. Cand spui micronisa trebuie sa te gandesti fix pe subiectul respectiv si pe nimic altceva. In exemplul tau, pentru "paineneagra" poti gasi informatii numai despre painea neagra. Avand site-uri specializate pe asta, poti avea un site de referinta. Pentru idei, poti traduce putin diferit articolele din engleza, poti aborda orice subiect legat de respectiva paine, de la cum ii ajuta pe diabetici pana la cum ar putea trata cancerul. Atat timp cat cauti informatii, video-uri si alte lucruri pe care sa-ti bazezi articolele, nu vad necesitatea unui site broad cum ar fi paine.com, o poti duce super bine cu site-uri nisate. Dar, cum a zis si sandabot, depinde foarte mult de concurenta.
  4. Poti forma o "comunitate" de comentatori pe un blog (gen comentatori fideli din cauza posturilor de calitate), blogul e mai usor de promovat, inceput si intretinut decat un forum.
  5. Pentru promovarea unui produs, facebook-ul face treaba buna deoarece poti alege toate constantele (gender, locatie, interes), insa inainte de a cumpara likeuri, uita-te la:
×
×
  • Create New...