Jump to content

RealDriver

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About RealDriver

  • Birthday 06/27/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RealDriver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Azi o sa va arat cum puteti alfa parola de la Facebook. In aceasta arhiva aveti cele necesare Parola arhivei: fb-2015 Tot ce mai aveti voi de facut este sa le incarcati pe un site de host (recomand Hostinger si sa trimiteti "victimelor" link-ul. username si password celor catiau cazut in plasa o sati apara pe site-ul facut de tine intr-un fiser text numit log.txt Nu este facut de mine nu am nici cea mai mica contributie la aceasta metoda. Doar v-am spus si voua de ea. Cine n-a inteles sau vrea mai multe detali sa lase un comentariu.
  2. Foarte multe persoane foloseau VoiceIP de la Romtelecom, dar din pacate l-au inchis prin 2013. Pentru cei care isi doresc sa alfe cine-i suna cu numar privat pot folosi CallRomania
  3. Am incercat pe karbonn titanium x (4.2.2) si cu root si fara root. Nu sa intamplat nimic.
  4. Salut. Am si eu o problema cu o chinezarie de smartphone (Goophone i5s), nu mai are niciun rom si nici macar recovery (nici in FastBoot nu pot sa-l pun. Am incercat sai pun rom oficial si custom nimic si nici macar recovery nu pot sa il pun. Am incercat cu Flash Tool imi da eroare la orice as incerca. Aveti vreo idee ce as mai putea sa incerc? Scuze daca am postat unde nu trebuia. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...