Jump to content

dancezar

Active Members
 • Content count

  951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

dancezar last won the day on June 18 2017

dancezar had the most liked content!

Community Reputation

499 Excellent

4 Followers

About dancezar

 • Rank
  $VIP=1;
 • Birthday 01/18/1996
 1. Malware as a service, crima sau afacere?

  https://thehackernews.com/2018/02/malware-author-jailed.html
 2. Obfuscare in C

  Sa o lasi balta, daca ala poate modifica text-ul dintr-un binar o sa poata sa il modifice cu sau fara obfuscare. Daca totusi vrei sa "obfuschezi" string-urile sa fie mai greu de modificat..., baga-le un xor cu o cheie si cand le afisezi bagi faci xor din nou cu acea cheie. Ar trebuii sa fie putin mai greu de modificat pana se prinde ce ai facut acolo.
 3. [RST] SSH Brute Force Tool [Python]

  #!/usr/bin/python la inceput
 4. Acceseaza camera lift

  Daca esti in reteaua potrivita cu setul de credentiale potrivite da, poti. Obtine astea 2 si apoi revin-o, pana atunci nu avem cu ce sa te ajutam. Nu ai oferit nici-un detaliu tehnic ca de exemplu ce camera e aia ca asa camere de lift sunt sute. Apoi mai gandeste-te ca este ilegal ce vrei sa faci.
 5. Acceseaza camera lift

  Pai ce mai astepti? Incearca...
 6. .js in cmd

  http://phantomjs.org/
 7. port 80 HTTP exploit

  Am folosit termenul gresit sorry
 8. port 80 HTTP exploit

  Ca sa reduci numarul de exploit-uri ce trebuie incercate, verifici ce versiune de software este folosita. Vei vedea ca un apache cu versiunea la zi, nu o sa ai ce sa ii faci. Pot sa existe exploit-uri pentru o versiune de software, dar care functioneaza numai in anumite situatii. Dupa te duci mai departe, verifici ce hosteaza serverul, o platforma cunoscuta? Cauta-i versiunea si daca exista un exploit pentru acea versiune etc..
 9. [RST] Automated Mysql injection ,Web based tool

  Eu personal nu il mai am, dar o sa vorbesc cu niste prieteni care il aveau si daca pot sa fac rost de el il postez.
 10. You can use the wordlist of parameter names from this tool into an Intruder from burp it's basically the same. It would be a great idea to use this tool to create a bash script to parse a list of files instead of a single target.
 11. Genial, deci practic ai inlocuit elseif cu case si in final ai fi scris cu o linie mai mult decat cu elseif.
 12. Cum folosesti switch in cazul asta? Si de ce ar folosi switch daca este acelasi lucru?
 13. acces bwin.com

  Am vazut ca folosind DNS-u dat de cei de la rcs de exemplu, site-u ala se rezolva in alt ip, dar daca bagi 8.8.8.8 la DNS rezolva in ip-u care trebuie. Plm pune si tu 8.8.8.8 la adaptorul principal. Nu trebuie vpn
 14. Cred ca este creat in scopuri educationale, in caz ca vrei sa vezi cum functioneaza tool-urile din aircrack. Bat la pariu ca este mult mai simplu sa citesti sursele alea in C, asta daca vrei sa stii ce fac tool-urile pe care le rulezi, sau mai bine zis tool-urile alea pentru care am Kali.iso . Putem pur si simplu sa ne limitam la : airmon-ng start wlan0, airodump-ng -i wlan0 --essid plm aircrack, aia e!
 15. xss facebook

  /xxx/ este folosit pentru expresii regex
×