Jump to content

bosny

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Demonstrat stintific universul nu este infinit.
  • Location
    In intuneric
  • Interests
    Vleau sa fie electronist!!!
  • Occupation
    centrale statii si retele nucleare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bosny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. salut... te rog eu mai ai programele pentru masina pls imi trebuie urgent

  2. De pe tel nu stiu dar de pe sim stiu ca se pastreaza ultimile 20 le stergi pe alea apoi formezi de 20 de ori accelas nr trimeti 20 de msg si trebuie sa primesti 20 de msg. Folosesti un sim reader si sim data recovery.
  3. O sa ajut si eu cu ce pot... O sa trimit mesajul pe 30k nr de telefon din romania.D-zeu sa ajute copilul sa treaca cu bine de operatie. Astept urmatorul pas.
  4. Sa inteleg ca nu ai telefon .... Iti lasam eu nr meu ma sunai cu privat pac pac..
  5. Nu am primit nici un raspuns.
  6. Am si solutia suna la relatii cu publicul de pe numarul de pe care crezi tu ca sa trimes mesajul daca stii ce contine mesajul te uiti la data si la ora in care sa trimes. Suni pe aia si le zici ca din greseala ai sters numarul de telefon din agenda le zici si mesajul atunci ei o sa iti suna daca a fost trimes sau nu de pe nr ala. Eu cred ca asa este cel mai bine ptr tine ... cunosc un caz in care cnv si-a transferat niste euro de pe tel la un amic apoi ala a sunat la relatii si ia zis. Bafta.
  7. Sms-ul il poti recupera de pe cartela sim folosind un sim reader si un program sim data recovery. Iti poti recupera ultimile 20 de sms sterse ultimile 20 de apeluri receptionare sau efectuarte pe care le-ai sters sters.
  8. Ma ofer sa iti fac demonstrez lasa-mi un pm cum te pot contacta! Am demonstrat si nu imi e greu sa mai demonstrez doar ca la un moment dat ma satur de demonstratii.
  9. tot nu inteleg ce video sa fac
  10. Nu inteleg ce sa iti zic?
  11. Asta e frate ce sa faci, daca am stat mai mult pe afara decat in tara de la varsta de 11 ani ... unde sa le invat pe toate... tu cand erai la in clasa 2 eu eram in bosnia ma uitam live cum se omoara lumea,(razboi) dar sa stii ca daca ma concentez scriu corect, da nu are rost ca vad ca se intelege, trebuie sa fi prost sa nu intelegi ce scriu.
  12. Vai de tine daca asta e parerea ta ca asta se intampla pe acolo asta o sa patesti!
  13. Respectul nu se ofera se capata!
  14. Gata nu mai scriu nmk frate ca... o ia lumea nasol. E plictiseala ce vrei sa fac nu mai am nici jocuri pe ps3 ... aia e sorry ptr ce care i-am stresat.
  15. Vezi ca am mai demonstra la cnv nu este singura persoana.
×
×
  • Create New...