Jump to content

rxz

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1225 profile views

rxz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Buna ziua, Doresc sa cumpara pagini de facebook cu minim 20/ 30 k likes pe romania. Plata se face cu paypal. Pm me.
  2. Nu pot aduc decat daca cauta domeniu.com sau : nisa domeniu.com Ideea e ca daca fac asta creste ? Si nu pot sa aduc decat 1000-1500 / zi unici reali.
  3. Salut ca sa nu mai deschid alt topic postez aici. Vreau sa cumpar conturi Facebook Vechi verificate. Aastept pm cu oferte
  4. Bounce rate-u mi se pare ok , mai jos ai statisticile de ieri conform google analytics.
  5. Am inteles , poi asta poti face si cu backlink-urile le cumperi si gata urci in google si asta e. Ma gandesc ca daca useri cauta situ tau intra pe el si il utilizeaza ar valoare destul de mare. Astept si alte pareri.
  6. Rotube e irelevant ce zici tu, atunci degeaba ar fi daca useri iubesc situ, doar faci backlinks si asta e.
  7. Salut, Vreau sa va intreb daca pun 1000 de oameni pe zi reali sau caute in google.com situ meu: domeniu.com si majoritatea sa intre pe el si sa stea o perioada peste 2 minute cresc in google? Adica imi urca si paginile si postarile? domeniu.com/post Precizez ca oameni is 100% reali nu exchange , etc . Si sunt din tari aleatorii.
  8. Salut, Nu pot sa fac un topic in sectiune RST Market deoarece nu am suficiente postari, de aceea am decis sa fac aici . Cumpar Conturi Adsense de preferabil vechi . Plata o fac prin paypal si sunt dispus sa platesc intre 30 si 100 usd pentru cu cont. Chiar mai mult daca este foarte vechi . Multumesc.
  9. Salut sunt interesat, ti-am trimis PM cu detaliile.
  10. Salut, Cu GSA ce tipuri de backlinkuri ai creat : blog posts , trackbacks, etc sau si articole , social bookmarks? Pe ce teai axat mai exact cu GSA. Si inca ceva , dupa ce ai folosit GSA trial , ai vazut rezultate in google pe anumite keyworduri si asta tea determinat sa il cumperi sau ? Dupa cat timp dupa ce ai folosit GSA ai inceput sa vezi rezultate in trafficul tau? Multumesc.
  11. Are cineva datele de contact a lui AndroidBlocker ? Ca la private message nu raspunde.
×
×
  • Create New...