Jump to content

virusica

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About virusica

  • Birthday 03/21/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

virusica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Angajam Programatori. Web(php si java) / C / C++ / C# (inclusiv parte networking) Nu exista nici un proiect anume la care se va lucra, vor fi proiecte multiple. Salariul este intre 600eu si 2000eu. Se lucreaza program de 6-8h / zi din birou. Biroul este in Bucuresti, str. Baba-Novac (sector 3). Oamenii ce nu locuiesc in Bucuresti pot sa aplice, vor locui intr-un apartament in Bucuresti. Trebuie sa stiti lucrurile de baza in Linux/Windows (instalare apache/dns configurari sisteme operare etc) Ca test, vi se va da un mic proiect deja facut sa il refaceti cum stiti voi sau in ce limbaj stiti. Timpul de lucru` al testului este de maxim 2 saptamani, cu lucru 4h/zi. Pentru detalii contactati: job@powerhost.ro cu un MIC, SC. Aceste nu este un thread "open for discussion", este o oferta pentru locuri de munca. Asa ca abtineti-va de la comentarii idioate legate de "topirea calotei polare/etc." ca va banez. OFERTA ESTE VALABILA PANA DISPARE ACEST THREAD. (adica, cand vom gasii ce ne trebuie) p.s. Daca sunteti din Buzau/Moldova va rog nu insistati. Daca sunteti din Ungaria, Cluj sau sunteti afiliati cu Unguri si vi se pare cunoscut cuvantul "ishtenem" va rog, NU INSISTATI.
  2. Angajam Programatori. Web(php si java) / C / C++ / C# (inclusiv parte networking) Nu exista nici un proiect anume la care se va lucra, vor fi proiecte multiple. Salariul este intre 600eu si 2000eu. Se lucreaza program de 6-8h / zi din birou. Biroul este in Bucuresti, str. Baba-Novac (sector 3). Oamenii ce nu locuiesc in Bucuresti pot sa aplice, vor locui intr-un apartament in Bucuresti. Trebuie sa stiti lucrurile de baza in Linux (instalare apache/dns configurari sisteme operare etc) Ca test, vi se va da un mic proiect deja facut sa il refaceti cum stiti voi sau in ce limbaj stiti. Timpul de lucru` al testului este de maxim 2 saptamani, cu lucru 4h/zi. Pentru detalii contactati: job@powerhost.ro cu un MIC, SC. Aceste nu este un thread "open for discussion", este o oferta pentru locuri de munca. Asa ca abtineti-va de la comentarii idioate legate de "topirea calotei polare/etc." ca va banez. OFERTA ESTE VALABILA PANA DISPARE ACEST THREAD. (adica, cand vom gasii ce ne trebuie) p.s. Daca sunteti din Buzau/Moldova va rog nu insistati. Daca sunteti din Ungaria, Cluj sau sunteti afiliati cu Unguri si vi se pare cunoscut cuvantul "ishtenem" va rog, NU INSISTATI.
  3. Angajam Programatori. Web(php si java) / C / C++ / C# (inclusiv parte networking) Nu exista nici un proiect anume la care se va lucra, vor fi proiecte multiple. Salariul este intre 600eu si 2000eu. Se lucreaza program de 6-8h / zi din birou. Biroul este in Bucuresti, str. Baba-Novac (sector 3). Oamenii ce nu locuiesc in Bucuresti pot sa aplice, vor locui intr-un apartament in Bucuresti. Trebuie sa stiti lucrurile de baza in Linux (instalare apache/dns configurari sisteme operare etc) Ca test, vi se va da un mic proiect deja facut sa il refaceti cum stiti voi sau in ce limbaj stiti. Timpul de lucru` al testului este de maxim 2 saptamani, cu lucru 4h/zi. Pentru detalii contactati: job@powerhost.ro cu un MIC, SC. Aceste nu este un thread "open for discussion", este o oferta pentru locuri de munca. Asa ca abtineti-va de la comentarii idioate legate de "topirea calotei polare/etc." ca va banez. OFERTA ESTE VALABILA PANA DISPARE ACEST THREAD. (adica, cand vom gasii ce ne trebuie) p.s. Daca sunteti din Buzau/Moldova va rog nu insistati. Daca sunteti din Ungaria, Cluj sau sunteti afiliati cu Unguri si vi se pare cunoscut cuvantul "ishtenem" va rog, NU INSISTATI.
  4. Angajam Programatori. Web(php si java) / C / C++ / C# (inclusiv parte networking) Nu exista nici un proiect anume la care se va lucra, vor fi proiecte multiple. Salariul este intre 600eu si 2000eu. Se lucreaza program de 6-8h / zi din birou. Biroul este in Bucuresti, str. Baba-Novac (sector 3). Oamenii ce nu locuiesc in Bucuresti pot sa aplice, vor locui intr-un apartament in Bucuresti. Trebuie sa stiti lucrurile de baza in Linux (instalare apache/dns configurari sisteme operare etc) Ca test, vi se va da un mic proiect deja facut sa il refaceti cum stiti voi sau in ce limbaj stiti. Timpul de lucru` al testului este de maxim 2 saptamani, cu lucru 4h/zi. Pentru detalii contactati: job@powerhost.ro cu un MIC, SC. Aceste nu este un thread "open for discussion", este o oferta pentru locuri de munca. Asa ca abtineti-va de la comentarii idioate legate de "topirea calotei polare/etc." ca va banez. OFERTA ESTE VALABILA PANA DISPARE ACEST THREAD. (adica, cand vom gasii ce ne trebuie) p.s. Daca sunteti din Buzau/Moldova va rog nu insistati. Daca sunteti din Ungaria, Cluj sau sunteti afiliati cu Unguri si vi se pare cunoscut cuvantul "ishtenem" va rog, NU INSISTATI.
  5. nu imi vine sa cred ca exista oameni ca voi....
×
×
  • Create New...