Jump to content

Alexx123

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Alexx123

  • Birthday 09/06/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexx123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, stiu ca am mai postat un topic de genul si daca ati putea sa ma ajutati si pe mine v-as fi foarte recunoscator. Am facut un stub in VB.NET, iar cand cryptez un fisier imi da "not responding" la stub, ma puteti ajuta va rog frumos ? Am scanat un server creat cu njRAT si cryptat cu acest "crypter" :
  2. Da, stiu asta ca nimeni nu ar fi atat de "generos" sa imi spuna cum l-a facut FUD dar macar as vrea un "indiciu", chiar mi-ar fi de mare ajutor, nu gasesc nici pe net cum sa il fac FUD, stub-ul pe care il folosesc este unul facut random.
  3. https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/8c44f14713c944b8aa065a39cb2b5abd Este primul crypter, o sa mai caut cum sa il fac FUD, daca ati putea ma ajutati prin PM.
  4. Serverul este facut cu njRAT, cryptat cu vbNET, acum vad ca nu mai merge alt server daca fac, imi da not responding, dar il cryptez cu acelasi algoritm.
  5. Ce parere aveti ? Este primul fisier cryptat in Visual Studio.
  6. Nu, nu vreau ca, cineva sa imi faca treaba si sa imparta banii jumate jumate dar pana acum am dat foarte multe pm-uri utilizatorilor foarte vechi si am spus ca vreau sa mi se faca un crypter contra cost pentru ca nu am inca 50 de posturi sa postez la RST Market si nu mi-a raspuns nimeni, am postat aici in speranta ca, cineva va fi interesat si cine a spus ca facem jumate jumate? Nu este normal ca, cel cu crypterul sa primeasca mai multi bani ? Eu plateam si hostul pentru site si reclama la site asa ca nu stiu daca este in avantajul meu.
  7. Salut, cred ca o sa va para cam absurda ideea pe care o am dar merita incercat, am nevoie de un crypter care sa fie FUD si sa fie folosit doar de persoanele care participa. M-am gandit ca, cineva care stie, sa faca un crypter FUD, iar eu sa fac un site unde prezentam crypterul si m-am gandit sa facem un site in care cryptam fisierele celor care vor contra unei valori. Costurile ar fi impartite, cel care face crypterul nu trebuie sa faca aproape nimic, eu voi plati hostul pentru site. Cine este interesat ? Astept pareri din partea voastra. Multumesc!
  8. o sa încerc cu King root ?i o sa î?i dau un pm dac? merge
  9. Am incercat si cu recovery sa dau update si nu merge si cu cancel si tot numerge ma puteti ajuta in privat ?
  10. am v?zut ca sunt multe tipuri de superuser pecare mi. l recomanzi?
  11. Va multumesc pentru ajutor, am reusit sa rootez cu vroot, dar problema acum este ca imi cere update la binary system la Superuser si cand dau update mi se da restart si nu face nimic
  12. Cand vreau sa bag acel fisier cu odin nu imi recunoaste tableta
  13. Problema e ca eu nu am laptop sunt conectat la net prin fir
  14. @molecu l-am instalat odata pe HDD si mi-a ramas doar Kali, eu vreau bootare si cu windows si cu Kali
  15. Salut, imi puteti spune si mie cum configurez reteaua la Kali Linux daca il bootez live de pe CD ? Pentru ca pana acum il foloseam pe VirtualBox si cand faceam un backdoor mergea doar pe device-urile conectate pe acelasi wi-fi. Multumesc
×
×
  • Create New...