Jump to content

BabyBoy2009

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BabyBoy2009

  1. TheTime in extrase ai toate informatiile mele , este in ultima pagina dupa cum imi apare mie
  2. @AdIntended Cand esti prost esti prost, pe skype nu am nici o poza ) si facebook nu detin , adu niste dovezi ca nu ai habar ce vorbesti, esti amicul lui the.fish3r , am incheiat discutia rog moderatorii sa analizeze situatia si sa primeasca ban si adintended
  3. @TheTime are extrasele unde este clar dovada ca banii au plecat de la mine , the.fish3r ai datele mele in banca ta cand ai ridicat banii , iti apare pe extras numele si contul de unde ti-au venit, asa ca nu te mai caca la palarie. Este ultimul meu post , voi lasa moderatorii sa isi faca treaba ( daca vre-un moderator mai doreste extrasele bancare , le ofer si in format pdf si cu team w la mine in pc si deschid aplicatia bancara )
  4. AdIntended nu suntem una si aceasi persoana , asa ca te-as ruga daca ai o problema cu mine hoster.ro avand datele mele pe forum ar fi bine sa faci si o dovada la mine. TheTime are extrasele bancare si va decide cine are dreptate si cine nu Adintended ( ai contul de cateva zile ) ) probabil esti tot tipul )
  5. Va decide thetime daca ai banii sau nu ), are extrasele mele
  6. Imi cer scuze ca a trebuit sa imi fac alt cont , dar @wildchild TheTime are intregul meu extras bancar unde apare clar , tranzactia mea facuta catre el si nimic inapoi , i sa comunicat exact de ieri tipului sa intre pentru ca Banca Transilvania ofera doar extrase digitale ce nu pot fi descarcate ci doar sa fac printscreen-uri , dar pana la urma am reusit sa iau chiar pdf pentru ca le-am cerut lor pe support si mi-au dat. + TheTime avea de ieri pm sa intre la mine in pc sa vada exact dar a uitat sa mai raspunda la pm , si normal primesc ban ( Si da a fost teapa pentru ca pagina pe care el o vindea era a altui utilizator rst - ce mi-a vandut-o astazi - tipul nu stia nimic - dar the.fisher sa speriat si a spus ca imi da retur dupa ce a fost confruntat cu toate dovezile )
×
×
  • Create New...