Jump to content

sitarus

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sitarus

  1. Buna seara ! Apelez la voi intr-o situatie `de urgenta`. Vreau sa aflu administratorul unei pagini de facebook. Cum pot ? O portita catre un id de user si sa aflu numele prin id sau ceva ? E vorba de o pagina rau voitoare. Sunt la liceu, si fac parte din consiliul elevilor. S-a facut in aceasta seara o pagina care spune tot felul de lucruri despre elevii din scoala mea. Ideea e ca denigreaza imaginea scolii, iar toata lumea vrea sa afle cine este. Pana in randul profesorilor. Va rog mult sa ma ajutati ! Multumesc, o seara frumoasa ! https://www.facebook.com/Gossip-Girl-CNU-845240078947576/ Aceasta este pagina, va rog mult daca se poate sa ma ajutati. Nu stiu daca este cazul de plangere la politie, dar ar fi de folos ceva pentru a gasi administratorul, ca astfel ne dam seama cine e si se pot lua masuri interne
  2. Windows-ul 10 nu prea ma mai incanta. Il am de 1 an si ma cam dezamageste..
  3. Salut ! Am un laptop Asus cu Ferestre 10 pe el. Am update-ul la win 10 de cand a aparut. Dar de vreo 2 luni mi se blocheaza groaznic cand fac mai multe lucruri simultan pe el. Am folosit ccleaner, scanare cu malwarebytes anti-malware, scanare antivirus, defragmentari, curatari, etc. Tot la fel. Asa ca am constatat ca se intampla ceva de la windows. As vrea sa-l schimb inapoi cu ce am avut, 8.1 . 2 intrebari : 1. Imi puteti recomanda sa mai fac ceva in plus pentru a imbunatati windows-ul ? 2. Unde pot gasi un 8.1 „gratuit” , cu „activator” bun ? As dori un link daca se poate. Va multumesc ! Sarbatori Fericite !
  4. Combini romana cu enegleza, dar nici romana nu stii s-o scrii calumea. Pentru ca imi place sa scriu. Si nu e normal sa incep cu articole banale pana ajung la un nivel mai mare ?
  5. Am refacut un blog mai vechi, si incep din nou sa scriu, doar ca de acum voi incerca sa postez aproape zilnic ! Link- Liber La Blog Astept pareri si propuneri !
  6. La ce anume te referi ? La faptul ca daca am pe luna un articol pregatit sau idei ?
  7. Dupa o pauza de cateva luni, am revenit. Ceva pareri despre noua tema si aranjarea blogului ?
  8. stiam ca asa va parea, dar sunt sincer cand spun ca nu am mintit deloc. Multumesc de parerile constructive
  9. Salut, mi-am facut si eu un blog.. dar sunt incepator in a 'scrie'. ce parere aveti ? SITARUSS
×
×
  • Create New...