Jump to content

gogu_777

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About gogu_777

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 04/09/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @tqcsu ma gandeam daca se poate lua placuta de la un modulator auto cu telecomanda?
 2. @tqcsu telefonul este functional, cum as putea sa fac asta ? ai vreo idee?
 3. @tqcsu daca ai vreo idee cum as putea face ar fii super !
 4. @tqcsu si eu care credeam ca am idei tampite ) pai oricum cand te conectezi prin bluetooth de obicei cere o parola asa ca atunci cand sunt ma conectez sau deja ramane conectat este salvata si parola de pe acel telefon dar ma depaseste faza cu deschisul usii cum as putea transmite de pe telefonul meu semnal catre acea placuta care sa deschida usa poate si o aplicatie ceva aici deja m-am blocat
 5. multumesc mult @tqcsu imi puteti recomanda o placuta ceva mai ieftina dar la noi in tara? ceva pana in 50 de lei sau pot lua vreo placuta de la vreun telefon mai vechi care sa aibe bluetooth?
 6. @tqcsu multumesc mult a mers raman dator ,as mai avea o nelamurire as putea face cumva sa deschid de pe telefon ceva wireless sau bluetooth ? Multumesc inca o data cu respect Dragoi !
 7. @tqcsu Multumesc mult raman dator , daca mai intapin vreo problema va sc
 8. @tqcsu nu cumva poze la placuta de la masina nu la cea de la telecomanda , nu stiu cum pot pune poze din calc pe acest site
 9. poti fii mai explicit @fusername
 10. Buna seara ! As vrea sa montez o placuta de la o masinuta electrica la interfon astfel incat sa pot deschide usa cu ajutorul telecomenzii de la masinuta. Cum as putea sa fac asta ? Am legat firele de la placuta in felul urmator firele de veneau la bateriile de la masinuta le-am pus la firul galben si respectiv firul negru , apoi firele de se duc la motorasul masinutei le-am pus la intrerupatorul k1 problema este ca atunci cand sun la interfon se raspunde automat fara sa se deschisa si usa dar as dori sa pot face in asa fel incat sa pot folosi si butonale de la interfon din casa dar sa meraga si pe telecomanda de la masinuta , cred ca firele de vin la motoroas nu se pun asa la intrerupatorul k1 si cred ca ar trebui si la k2 , placuta de la masinuta are 4 fire adica pt 2 motorase ma gandesc ca pot pune si la k1 si la k2 specific ca pt a deschide usa trebuie sa apas pe butonul vorbiti adica k1 apoi pe butonul acces adica k2 . Multumesc cu respect Dragoi.
×
×
 • Create New...