Jump to content

AdiPopovici

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AdiPopovici last won the day on September 17 2018

AdiPopovici had the most liked content!

About AdiPopovici

  • Birthday 02/17/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdiPopovici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Zicea cineva ca s-au activat cei de la vama (pana acum comenzile ajungeau direct cu factorul postal acasa) si ca orice pachet ajunge la posta vamala,unde dispare ori ti-l blocheaza in depozit pana se face vreo luna dupa care il trimit de unde a venit etc. Nimeni nu stie care e adevarul,cert e ca dispar pachete din ce in ce mai des...
  2. Cica nu le afiseaza tracking number-ul in sistem... ii cunosc pe aia de la Oficiul Postal de care apartin,mi l-ar fi dat daca-l aveau. Cineva zicea ca pachetele cu PostNL, nu mai ajung acum la oficiul postal de care apartinem...intrebarea e,unde le gasim daca nu mai sunt la oficiul postal de cartier?
  3. Eu mi-am luat doua tricouri din Marea Britanie,a ajuns coletul in Romania de o saptamana jumatate (cel putin asa imi afiseaza PostNL la ei pe site) iar Posta Romana spune ca nu au coletul. Am fost de vreo 20 de ori la Oficiul Postal de care apartin si ridica toti din umeri ca nu exista acest colet. Stau in Bucuresti Sector 1,stie careva unde as putea gasi acest colet "disparut" ? Trebuie sa merg la BSI Bucuresti ?
×
×
  • Create New...