Jump to content

Shevek

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Shevek

  • Birthday 03/05/1980

Converted

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shevek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. OT Mai ce enervant e autologout pe forumul asta, nici nu am timp sa scriu.
  2. Contul a fost verifica complect, atit cardul cit si contul curent, acte, etc. Oricum sunt putini bani, 100 euro, da de ce ? sa-i pierd, oricum nu vin din surse ciudate , e un hosting .
  3. Slackware ... da e fain dar atat, daca vrei sa-ti complici viata si ai timp de butonat. "theeternalwanderer" cum nu e pentru servere ? cele mai multe servere web sunt Debian si CentOs o fii un motiv.
  4. Inutil, nu am reusit niciodata sa-i gasesc la telefon.
  5. Mai ..eu am incercat o gramada tot la 6 luni cite un distro, prin 2000 si ceva cu Ubuntu, era nasol pe atunci. De cind a aparut blestematul ala de Unity si am cautat 30 min terminalul nu l-am mai folosit. Fedora e fain da cam prea repde o schimba. Pentru Arch nu mai am rabdare. pclinuxos nasol cu driverele. Debian, CentOS alea nu sunt facute pentru desktop. etc etc Deocamdata pentru drivere cel mai bun , (parerea mea) e Mint(Ubuntu) singurul care mi-a identificat camera la laptop.
  6. Va consiliez sa nu utilizati Skrill.com ex moneybookers. aparte ca raspund la in ticket in doua saptamani, mi-au blocat banii pentru 180 de zile, cu toate ca am trimis un kil de acte ca sa vada ei ca e reala activiatea.
  7. Parerea mea, Comodo e cel mai bun antivirus pentru win, nu neaparat pentru identificarea virusurilor, cit pentru configuratiile de preventie pe care le area. Mai rar un antivirus free sa aiba toate astea. Dare cam lent.
  8. Ciao ma chiama Shevek si sunt din Timisoara. nu prea mai dau prin forumuri (aparte alea de specialitate) de ani de zile, in special pe alea in limba romana. Stiu numai sa se certe si sa se injure si nu colaboreaza deloc. Sa nu ma injurati ca nu am accente in tastiera si nu scriu perfect in romaneste.
×
×
  • Create New...