Jump to content

skrotos

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skrotos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pai tot cercetand am inteles ca wordpress vine default cu akismet. Am comentat cu 2 adrese de mail si un singur url de pe un singur ip.
  2. Nu cred. Nu poti sa faci nici macar un backlink chiar daca e nofollow in ziua de azi. Imi da de inteles ca sistemul de commenting de la wordpress se uita inainte intr-o baza de date sau ceva de genul. Pe langa ca mai sunt o gramada de pluginuri de wordpress care cica "opreste spamul" dar in majoritatea cazurilor opresc comentariile legitime .Sa fac ceva pe el de wordpress.
  3. A mai intalnit cineva problema asta ?
  4. Am mai testat pe alte wordpress-uri. Pur si simplu nu merge sa pun un comment cu url-ul blogului meu. Ce cacaat.
  5. Am verificat pe spamhaus si stopforumspam si nu imi apare ca fiind listat. Am facut un blog de wordpress si am incercat sa postez un comment. A intrat direct la spam daca am adaugat un URL. Ciudat rau wordpressul asta. Am testat pe akismet si merge. Vad ca depinde si de optiunile bifate in discussion settings.
  6. Pai nu fac spam . Mi-am strans o lista de bloguri pe nisha mea si comentez manual. Maxim 10 commenturi pe zi. Cum fac sa vad daca sunt printr-o baza de spammeri ?
  7. Pe nici un blog de wordpress nu pot sa las comentarii cu URL-ul blogului ( care e pe blogspot). Dar daca trec oricare alt site imi merge sa las comment. Sa imi considere wordpress-ul comment-ul ca spam fiindca are URL blogului meu ? E posibil ?
  8. Am folosti ranks.nl page analyzer si pentru keyword-ul meu cica on page stau bine,la fel si pentru celelalte related kw-uri. Am folosit Market Samurai pentru a vedea daca kw-ul e bun dpdv CPC si e bun(1.40$). Market samurai mi-a zis ca concurenta e cam mare,ceilalti concurenti au backlinking serios. Google Adwords tool imi zice ca vai ca concurenta e low si pentru exact match am 90k cautari si pe phrase am 200k. Cat despre backlinking am tot dat de tool-uri gen Drop My Link - Find sites to create backlinks on and etc. Dar mi se pare ca jetul meu e mai mic ca al lor. Ce ma diferentzeaza pe mine e ca am calitate,cantitate si originalitate(suna a manea )) ) Sincer cum fac in cazul asta? Merci anticipat.
  9. Care sunt baremele pentru un keyword sa intre in nisa profitabil ? Imi puteti recomanda un programel/serviciu cu care sa construiesc constatn 2-3 backlinkuri pe zi.
  10. Am citit si am aplicat ce e acolo scris. Ceva mai avansat ?
  11. Puteti sa imi dati niste sfaturi sau resurse pentru optimiziare onpage keyword sau linkuri catre resurse ?
  12. E low. Merge asa ? Si cautand pe goagle nu e nimic sanatos in primii 5 ,doar aberatii.
  13. Merci macs. Pentru keywordul care m-am gandit eu am un traffic pentru exact match pe engleza global la 300.000. E de bine ?
  14. O sa-mi fac un blog(e pe blogspot,am deja tema optimizata cat de cat pentru on page SEO). Stiu pe ce keyworduri sa ma axez. Problema mea e backlinkingul. Poate cineva sa imi dea un sfat valabil pentru cum sa construiesc backlinkuri constant si valabile ? Nu ma astept sa ma imbogatesc . Merci.
×
×
  • Create New...