Jump to content

Tear

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Tear

  • Birthday 01/01/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu sunt acele raspunsuri, pur si simplu imi selectez breasla pentru un viitor detasament. E o placere sa te re-vad criticandu-ma, te salut.
  2. Desigur doar staff-ul are access la IP-urile noastre. Asta va dezavantajeaza, dar nu cu mult. Puteati trage o concluzie. sclipici inca ai bile pe pula? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  3. @wildchild e singura persoana care a descoperit ce e murdar pe aici. Restul ati ramas cu garda jos, deci Social Engineering inca functioneaza in 2015. -Reckon )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  4. Buna si tie. Ai perfecta dreptate, nimeni nu e instare sa dea note Romanilor cu exceptia noastra . Trebuie sa ne demonstram talentul si puterea in salbaticia de afara, si stii bine la ce ma refer.
  5. Da, cand a fost transferata aici am luat parte la proba ei, a iesit totul super bine desi poate Romania avea nevoie mai mult de ea. Multe intrebari bune, oameni de treaba, imi place comunitatea.
  6. Esti foarte sincer, imi place personaltiatea ta, esti tanar nu ? Nickname-ul l-am ales din intamplarea, nu stiam ce sa aleg + ca ploua aici cand am facut inregistrarea. Sincer da, la inceput nu era ceea ce ma asteptam, a fost destul de greu, lucram majoritatea timpului singur intr-o zona foarte mare si greu de intretinut dar eram platit lafel de bine ca si acum. Acum stau linistit pe un fotoliu si privesc tinerii cum fac ce faceam eu acum cativa ani, merita treaba asta.
  7. Cred ca exagerezi putin, esti amuzant sunt N si N de motive pentru care poti fii "biciuit". Sunteti incantatori, exact cum am auzit, amuzanti dar si ciudati. In cazul meu da, dar am primit cu greu aceste "facilitati", dureaza foarte mult pana cand esti cat de cat respectat de seful tau din echipa. La inceput cand lucrezi pentru Google vei fii considerat o minoritate, cum se intampla si in alte companii.
  8. Da, in fiecare vacanta generala plec inapoi in Romania (Vara iulie-august sau august-10-15 septembrie, de Paste si de Craciun) Nu-mi pot lasa munca sa-mi controleze viata, pasiunile si placerile. Una din placerile mele este sa-mi vad fratii de acasa.
  9. Buna dimineata. Numele meu este Ioan, am 46 de ani. Sunt angajat de peste 6 ani la Google. Primul interviu pentru Google l-am acordat in Douglas County, Georgia. Dupa partea practica, am fost acceptat pentru pozitia de Data Center Program Manager, Technical Fit-Out. Nu, sa nu credeti ca am vreo legatura cu programarea in cazul de fata, 99% din munca se face in viata reala. Dupa ce au trecut cativa ani, am fost transferat la datacenterul din Singapore, primul datacenter creat de Google in Asia de sud. Sunt incantat sa aud de voi de peste oceane, si sunt sigur ca ne vom putea imprieteni intr-un anumit fel. Pentru staff-ul care se pune pe cautari: Calmati-va, e un simplu tunel Nu vreau sa-mi arat "faima" vreau sa demonstrez ca noi Romanii nu suntem oameni de nota 2, ci de nota 8+, putem si o demonstram. Toate cele bune, astept mesaje din partea voastra.
×
×
  • Create New...