Jump to content

StaffDeCacat

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StaffDeCacat

  1. Nici nu stau sa citesc injuraturile tale de doi lei... Vrei dreptate? Stai ca iei ban imediat pentru injuraturi si conturi multiple.
  2. Uite prima regula pe care ai incalcat-o: conturi multiple. De ce te mai plangi? Oricum stii ca parerea lui Claudel nu ne intereseaza, pe nimeni nu intereseaza, pentru ca virgula Claudel este un baietel penibil.
  3. Adica ce zici, hai sa incurajam tepele ca ce, suntem cumva in viata reala? Trezeste-te baietas, mai exista si oameni cu onoare, trebuie sa ai si simtul onorii si sa iti asumi anumite chestii, daca l-a pacalit si nu a platit mi se pare foarte corect sa ia ban. Tu comentezi si habar nu ai, daca erai tu ala tepuit, ai fi facut ca toti dracii. Din ce am observat, tu le stii pe toate, tu detii raspunsul corect la orice, esti doar un increzut lingusitor. Parerea de om normal in cazul asta este ca cel care a pacalit si nu a dat banii sa fie pedepsit intr-un anumit mod, in cazul asta prin ban.
  4. Smecheria cu servere radmin a incetat prin 2010 si se practica prin 2007-2008 cand toata lumea folosea yahoo messenger si asculta manele cu guta cand juca cantar straic.
×
×
  • Create New...