Jump to content

oneminute

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oneminute

  1. Imi poti recomanda alt sistem care ar fi mai eficient decat wifislax?
  2. Imi cer scuze daca deranjez, dar ma chinui sa gasesc si eu o metoda sa sparg un ruter wifi si nu reusesc folosesc wifislax si nu am reusit sa sparg nimic. Mi-ati putea spune daca va rog o metoda functionala ? si rapida daca se poate ( am folosit goyscript si am asteptat 6 ore si pana la urma mi-a dat associated failed . )
  3. Foarte frumos spus, păi ar exista oare altă soluție ?
  4. Am incercat pe rețeaua care am sparto cu DNS DUMPER ăla de pe windows, și la fel îmi face.
  5. Și as putea sa îl fac sa meargă? Sau asa trebuie și eu doar trebe sa aștept
  6. Intru in linset scanez wifiurile le accepta si cand se porneste serverul apare eroarea asta periodically re-reading blacklist whitelist every 3 seconds Stie careva daca se poate repara ?
  7. Mulțumesc pentru sfaturi, nu ești din Cluj ? Să dau o bere Nu mă pricep deloc sunt începător dar încet încet o să le învăț.
  8. Dar dacă îmi instalez wifislax pe PC direct oare o să meargă ? Să șterg windows-ul și să bag linux
  9. http://imgur.com/xwgqa5q Mulțumesc l-am copiat dar tot nu îmi apare placa Wifi, menționez că folosesc virtual box . Vreau să fac rost de o parola de la ruterul vecinului sunt in chirie si nu am cum să îmi bag internet. Am reușit ceva pe windows dar doar de la o rețea și și asta merge cam greu. Îmi dă eroarea asta. :
  10. Salut sunt nou si incepator in linux . Am descarcat driver de la placa wifi și nu reușesc să o instalez este cu extensa .ucode și nu știu cum să o deschid . Știe careva ? Îmi cer scuze dacă am greșit secțiunea.
  11. "Error finding your systems active partition Această eroare vine de la faptul că tu ai instalat windows pe altă partiție și nu pe partiția C Folosește RemoveRat ca să îl activezi așa va merge.
  12. Descarcă-ți 3Dchip și folosește driverul de acolo, iar dacă nu merge nici așa, ia-ți un adaptor WIFI te constă cam 30 - 40 de lei nou. Și plus de asta ai semnal și mai bun la el.
×
×
  • Create New...