Jump to content

iulianeSp

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iulianeSp

  1. Am inteles, multumesc pentru raspunsuri. O sa postez aici daca mai am intrebari.
  2. @aa7670: In primul rand iti multumesc extrem de mult pentru toate sfaturile. Voi raspunde in aceeasi ordine: - Am inteles, o sa caut ceva mai "catchy". - Am sa o fac. - Voi apela la un serviciu platit de spellchecking. - Ok. - Publicul tinta sunt tinerii care vor sa inceapa o cariera in design, incepand de la facultate pana la joburi in domeniu. Practic un life guide pentru asa ceva. - Este neaparat? As putea sa apelez la o platforma online de e-commerce prin care sa fac vanzarile, de exemplu Sellfy. - Voi cauta forumuri in domeniu si o sa cer sfaturi. - Nu vreau sa cumpar reviews. Prefer sa le castig de la clienti. - Unde as putea gasi persoane interesate care sa ii faca un review si in acelasi timp sa imi aduca si potentiali clienti? - Am inteles. Multumesc mult din nou pentru sfaturi si daca nu te deranjeaza, pot sa iti mai trimit PM-uri cand mai am intrebari? Stima.
  3. Salut. De cateva luni, lucrez la un eBook in limba engleza intitulat "The Design Student Path - Getting Into The Industry". Cartea este despre pasii esentiali care trebuie urmati pentru a incepe o cariera in industria designului si contine peste 90 de pagini de informatii utile si bazate pe experiente reale. Doresc sa stiu cum pot sa o promovez odata cu lansarea, prin ce site-uri, portale, advertising? Nu detin conturi de social media si nu am liste de mailuri. Este prima data cand lansez un produs. Cartea va fi disponibila doar in format digital. Deci, astept idei si sugestii despre promovarea acesteia. Multumesc.
  4. iulianeSp

    Salut!

    Salut. Ma numesc Iulian B., dupa cum sugereaza si username-ul, am 19 ani si sunt pasionat de gaming, in general eSports, online marketing si freelancing. Am venit aici dupa o cautare pe Google, in general doresc sa cer sfaturi si sa invat despre marketing online deoarece voi lansa in curand un eBook pe tema freelancing. O zi buna!
×
×
  • Create New...