Jump to content

giorgiowrc

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About giorgiowrc

  • Birthday 01/01/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giorgiowrc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mda...din pacate nu merge nici asa.Il declar oficial mort.Multumesc mult pentru ajutor.Imi este de folos si asa defect pentru ca are cititorul de carduri sd asta fiind functia care ma interesa in mod special.Inca o data multumesc.
  2. Multumesc mult!Acum descarc imaginea si va tin la curent cu situatia.Sper sa mearga.
  3. Chiar nimeni nu poate face un pustiu de bine? Sunt 30-40 de Mb de copiat intr-un folder si de incarcat pe un site de share,sau mai bine:mi le puteti trimite direct pe adresa mea de mail (giorgio.cristian@yahoo.com) Multumesc anticipat!
  4. Da!Partitia este in format CDFS.Metoda descrisa de tine este functionala pe un stik care este in mintile lui.Asta numai este.Are niste foldere pe el care banuiesc ca sunt de la un alt model de modem.Cand il conectez la laptop nu imi apare sa instalez Mobil Partener.Imi apare o fereastra care te intreaba daca vrei sa vizualizezi folderele.Am incercat update de firmware dar,am scris si mai sus,imi da un cod de eroare(cod 10- find port fail).Imi trebuiesc folderele originale pentru a reface firmware -ul original.Nu stiu daca va functiona dar repet,este o incercare.Nimic in ce am gasit pe net nu a functionat.Asta este ultima incercare de al readuce la viata.Pot face o incercare si cu folderele pe care le ai tu.Daca vrei si poti le poti incarca aici (http://dropcanvas.com/). le pui intr-un folder si il incarci pe site.Nu trebuie inscriere sau ceva .Decat incarci folderul si copiezi link ul de download.Multumesc mult!
  5. Am incercat asta si nu functioneaza.Imi da o eroare cod 10 port fail. M-am gandit ca poate folderele originale mi-ar fi de folos.
  6. Salut! Acum cateva zile am primit cadou de la un amic un stik de la Digi net, model Huawei s3131-h. A incercat sa ii faca un update sau ceva si l-a stricat.Mie imi este de folos pentru ca are cititor de card dar as vrea sa incerc sa il aduc in starea initiala.Este o incercare si as avea nevoie de folderele originale.Daca cineva dintre colegii de forum poseda un astfel de stik si este dragut sa imi dea acele foldere,raman recunoscator.Multumesc mult!
  7. Salut oameni buni!Numele meu este George Cristian (username-Giorgiowrc) si sunt nou venit pe acest forum.
×
×
  • Create New...