Jump to content

var

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About var

  • Birthday 10/08/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

var's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pai atunci la ce mai exista sectiunea asta de monetizare?, am vazut ca sugera cineva categoria de marketing online, dar cum sa se faca asa ceva cand aici sunt egoisti oamenii si vor sa nu dea nimic in schimbul informatiilor?(adica sa nu se inregistreze ca si refferal)
  2. @Zatarra de ce ai schimbat link-ul si nu l-ai lasat pe ala de reffer al meu? (l-am pus la loc)..............daca am zis ca nu se poate fara sponsor, de ce sa mearga oamenii catre admin si nu la mine?, au zis cei de la site ca pe ei nu ii intereseaza sa vina oameni direct ci sa vina prin alti oameni...Nu inteleg de ce sunteti contra referarilor, adica eu am pierdut vremea aiurea ca sa scriu tutorialul fara nimic in schimb?, astept raspunsul tau
  3. VOI SUNTETI PREA HANDICAPATI SI INDOBITOCITI SI PROSTI CA SA MERITATI CEVA, ZGARCITI HANDICAPATI. SUGETI DEGETUL. Un forum care vrea categorie de marketing si cacaturi si va doare in pula de altii, va e greu sa va inregistrati ca referalul cuiva ca sa il ajutati in semn de recunostinta, comunisti handicapati.
×
×
  • Create New...