Jump to content

cALcuLatoare

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cALcuLatoare

  1. cred ca am gasit care e problema, am incercat sa pun placutele de ram in sloturile 1 si 2, practic single channel, si nu s-a aprins monitorul si tastatura. deci cred ca e problema cu sloturile 1 si 2 si implicit nu imi detecteaza cand incerc sa pun pt dualchannel decat o placuta
  2. Deci, am 2 placute ram HyperX Fury Black 8GB DDR4 3000MHz CL15, procesor ryzen 7 2700x si placa de baza msi x470 gaming pro. Problema mea este urmatoarea: cand imi pun placutele in dual channel nu-mi foloseste una din ele( imi zice 16gb, 7.95 usable) si cand le pun in single channel le foloseste pe ambele fara nicio problema. Am dat update la bios(ultima versiune), am activat xmp, am mutat placutele in toate modurile posibile si am folosit si placutele individual ca sa fiu sigur ca nu e una stricat. Acum ma gandesc ca ar fi o problema la placa de baza chiar daca as spera sa nu fie asa. Ce ar trebui sa fac?
  3. Salut, de curand am decis sa-mi fac un pc si mi-am cumparat mai toate piesele acum 3 saptamani. Nu am reusit sa-mi cumpar placa de baza deoarece nu mai era in stoc si acum am gasit-o pe cel.ro, dar nu stiu ce sa cred despre ei. Cunosc pe cineva care si-a cumparat un cooler de 600 lei si a venit cu pompa stricata si din cate am inteles de la el nici garantia nu de la ei nu e de incredere. Acum as vrea sa aud si parerile voastre, a celor care au mai cumparat de la ei, sa-mi fac o idee daca ce a patit tovarasul meu e un incident izolat sau e ceva normal cand vine vorba de acest site.
  4. Recent am cumparat un stick USB 3.0 16GB de la addlink(firma) pentru a pune windows-ul pe el. Am inceput sa-mi fac stick-ul cu windows-ul (10 Pro de 64 biti), a inceput sa se incarce si am asteptat vreo 10-20 minute pana sa-mi dea o eroare (nu mai stiu ce eroare era). Am zis ca nu e mare lucru si am dat sa incerc sa-l descarc iar, dar software-ul de instalare al windows-ului nu-mi mai gasea stick-ul. L-am scos si l-am bagat inapoi si tot nu-l gasea. M-am dus in My Computer sa vad ce are si nu parea nimic suspect asa ca am incercat sa-l formatez. Cand sa dau Start la formatare mi-a aparut o eroare care spunea "The disk is write protected."Am cautat niste metode de rezolvare, dar niciuna n-a mers. Am incercat metoda cu Registry Edit, pe cea cu CMD: diskpart>list disk>select disk 1>etc si nu mai stiu ce sa fac. Alte metode nu mai gasesc. Va rog, ajutati-ma. Daca mai aveti nevoie de alte detalii spuneti-mi.
  5. Am rezolvat, pur si simplu cand am bagat CD-ul in PC mi-a trecut mai departe de pasul 4.Cred ca era ceva la laptop, habar n-am. Mersi oricum!
  6. Cum setez manual ip-ul placii de retea?
  7. Am incercat si cu 1.1 si nu merge.
  8. Pai, nu pot accesa http:/192.168.0.1/ Va mai dau cateva poze: http://m.imgur.com/dhGx2Un,NRftIKA
  9. Salut, am o problema cu router-ul.Cand incerc sa-l configurez ajung pana la pasul 4(Setare parola), dar nu mai pot trece de el.Imi spune "Routerul dvs. are deja o parola" si am incercat sa bag toate parolele pe care le stiu ca le-am avut si nu merge.Nu-mi apare nici o eroare, doar scriu parola, apas pe butonul "Urmatorul", se incarca si imi ramane la acelasi pas.Am incercat sa apas si pe "Doresc sa schimb parola", dar atunci cand completez spatiile "Parola noua" si "Confirmati parola noua" nu ma lasa sa trec mai departe aratandu-mi la primul camp mesajul "Parola invalida"(Primul camp fiind cel de care v-am vorbit mai sus, el nefiind important atunci cand imi fac parola noua)Mai este un buton "Parola uitata" si imi zice ca trebuie sa resetez router-ul, asta si fac, dar imi apare acelasi lucru si tot nu ma lasa sa bag parola. Router-ul meu este Dlink DIR-615 Aici o sa va las cateva poze(Stiu ca-s facute cu telefonul, dar nu am putut sa le fac de pe PC pentru ca nu am net ca sa le uploadez) : http://m.imgur.com/11URRek,RM7rym4,ZYhvVII
  10. Bine coite, fie cum zici tu, dar nu e normal sa se jigneasca atat pe un forum.Inteleg ca nu am pus unde trebuie acest Topic, dar d-aia am si zis "Sincer, nu stiu unde sa pun acest Topic, daca este ceva spuneti-mi.", dar vad ca la voi prima data se da cu parul si dupa se dau "explicatii".
  11. Usor frumosilor, eu am crezut ca asta este un forum normal, nu unul plin de copii care stiu doar sa critice.Sa tot dai de copii ca astia... Si oricum nu e scrisa de mine chestia de mai sus, am dat copy-paste, este de la un concurs organizat de niste prieteni, nu-s eu de vina ca asa scriu aia... Ma rog, geniile sa comenteze in continuare.
  12. Salut, am studiat putin niste coduri in ultima vreme si cum poti sa-ti creezi tu propiul tau cod eu am decis sa creez mai multe coduri care spun acelasi lucru si sa vad daca vreunul din voi le poate sparge , de asemenea puteti face acelasi lucru tot aici si o sa incerc si eu sa le sparg ( Trebuie sa-mi spuneti cum am ajuns la rezultatul respectiv deoarece daca aflati la easy veti afla la toate )EXPERT : FFTTTFTFTFFFFFFF FFFFTTFT FFFFFTFTTFFFFFFF FFFFTTTF FFFFFFFTHARD: 384 176 416 112 128 48 NORMAL : ;! ?€£÷EASY : ND <IORMult noroc , daca-l spargeti pe cel de la expert sunteti prea inteligenti pentru tara asta Sincer, nu stiu unde sa pun acest Topic, daca este ceva ziceti-mi.
  13. Am cateva intrebari: 1.Cu ce este mai bun uBlock-ul decat AdBlock-ul?(Inafara de faptul ca consuma mai putin decat AdBlock) 2.Esti sigur ca Sophos Home este chiar asa de bun?Adica nu am auzit pana acum de el, crezi ca este mai bun decat alte Antivirus-uri(Ex.:Norton, AVG, Avast, Avira, etc) 3.Daca iau ProcessExplorer nu o sa-mi mai mearga Task Manager-ul deloc?
  14. Salut, am intampinat niste probleme cu niste conturi de la un joc care au fost furate(Nu stiu cum, parolele de la ele erau diferite fata de orice parola pe care am avut-o pana acum), pana acum am crezut ca mi-a aflat cineva parola de la conturi si de la e-mail, dar nu a fost asta, daca ar fi aflat parola de la e-mail ar fi furat si alte chestii mult mai valoroase decat conturile alea(Ex.: Contul de Steam, Contul de PaySafe, etc)Dupa am crezut ca este din vina Launcher-ului, acel joc avea un Launcher al lui(Premium) si eu foloseam unul Crack pentru ca mai intram si pe servere Non-premium, dar nici asta nu cred ca a fost problema.Pana la urma am contactat pe cineva care se pricepe cat de cat in acest domeniu(Nu indeajuns incat sa-mi rezolve problema, dar m-a lamurit putin) si am aflat ceva interesant, o sa las o poza ca sa intelegeti mai bine decat daca as explica eu: http://imgur.com/a/1V9qH Intrebarea mea este ce Antivirus vi se pare voua foarte bun?Si credeti ca s-ar merita sa iau varianta Free?(Cel putin pana mi-l cumpar)
×
×
  • Create New...